Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2023, 14:01
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

GTA VI vraj bude mať hyperrealistické animácie a grafické pokroky, o akých sa hráčom ani nesnívalo

GTA VI vraj bude mať hyperrealistické animácie a grafické pokroky, o akých sa hráčom ani nesnívalo
Zdroj: Twitter
TECH GTA VI
Uložiť Uložené

Ak sa dohady naplnia, GTA VI bude najprepracovanejšou hrou v histórii.

Tvorcovia GTA VI pracujú na hyperrealistických animáciách a ďalších grafických pokrokoch, ktoré znovu posunú technickú úroveň videohier. Informuje o tom ako magazín Rockstar Mag, tak Eurogamer.

Odporúčané
RECENZIA: Spider-Man 2 na PS5 – najlepšia superhrdinská hra histórie, ktorej však chýbajú ambície RECENZIA: Spider-Man 2 na PS5 – najlepšia superhrdinská hra histórie, ktorej však chýbajú ambície 16. októbra 2023, 16:00

Vydavateľstvo Take-Two si patentovalo novú technológiu, vďaka ktorej budú mať ich hry vysoko realistické animácie postáv. Tie sa budú údajne odvíjať aj od toho, ako silno fúka vietor a ako sú postavy unavené. Take-Two medzitým patent stiahlo z internetu, ale hráči si to všimli skôr, takže od GTA VI môžu očakávať úžasné technologické prvky. 

Hra bude údajne disponovať aj prepracovanou fyzikou vody a realistickejším vizuálom oceánu. Tvorcovia zo štúdií Rockstar Games hru ešte stále oficiálne neoznámili. Jej vydanie sa očakáva v najbližších dvoch rokoch, a to na základe finančných odhadov Take-Two, ktoré v najbližších dvoch rokoch očakáva miliardové zárobky.

Domov
Zdieľať
Diskusia