Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
7. novembra 2023, 10:04
Čas čítania 2:27
Ilona Hobzová

Toto sú najobľúbenejšie české pivá medzi turistami. Nájdeš medzi nimi svojho favorita?

Toto sú najobľúbenejšie české pivá medzi turistami. Nájdeš medzi nimi svojho favorita?
Zdroj: Unsplash/Bohdan Stocek
GASTRO ČESKO GASTROPRIEMYSEL PIVO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Ľudia zo zahraničia zvolili osem najpopulárnejších českých pív. Ktoré vyhralo?

Či už sa nám to páči, alebo nie, susedné Česko je národom piva. Obyvatelia našej bratskej republiky sú často schopní pohádať sa do krvi o tom, ktoré pivo je vlastne najlepšie a ktoré, naopak, vôbec nestojí za to.

Teraz sa do diskusie pridali aj zahraniční turisti a turistky, ktorých názory dal dokopy obľúbený gastronomický server Taste Atlas. Pozri sa, ktorých osem pív majú cudzinci a cudzinky najradšej, a daj nám vedieť, či je medzi nimi aj to tvoje. Okrem rebríčka českých pív vyšiel na známom gastroportáli aj zoznam najobľúbenejších slovenských produktov a nápojov. Nájdeš ho TU.

Odporúčané
Turisti prezradili, za akými dobrotami a alkoholom cestujú na Slovensko. Toto im chutí najviac Turisti prezradili, za akými dobrotami a alkoholom cestujú na Slovensko. Toto im chutí najviac 5. novembra 2023, 7:47
Gastrorebríčky na používateľskej platforme Taste Atlas sú založené na hodnotení ľudí zo zahraničia. Server do hodnotenia počíta iba skutočných používateľov, hodnotenie botov alebo lokálnych patriotov vyraďuje.

8. miesto

Ôsme miesto si z hlasovania odniesol Březnický ležiak. Jediným súčasným výrobcom tohto piva je podľa serveru Taste Atlas Pivovar Herold Březnice, ktorý ho varí od roku 1999. Jeho chuť je svieža, jemná a typicky horká s čistou chmeľovou arómou.

pivo, Herold
Zdroj: Flickr/Bernt Rostad/volně k užití
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 8
Domov
Zdieľať
Diskusia