Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2023, 10:47
Čas čítania 1:47
Denisa Šútorová

FOTO: Nahá Kendall Jenner si ovešala zadok vianočnými svetielkami. Na novú kolekciu Jacquemus sa zrejme ani nepozrieš

MÓDA KENDALL JENNER MÓDA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Robili sme celý život vianočnú výzdobu zle? Podľa Kendall Jenner a luxusnej francúzskej značky Jacquemus zrejme áno.

Vianoce sú sviatky lásky a pokoja, no podľa Kendall Jenner a značky Jacquemus aj dôvod na to, ukázať skutočné ja a poriadne vystrčiť rožky. Topmodelka má totiž v najnovšej sviatočnej kampani luxusnej francúzskej značky sexepílu na rozdávanie.

Ak si si myslel, že to, čo minulý týždeň predviedla jej sestra Kim s kolekciou Swarovski x Skims, je „hot“, na fotky Kendall zrejme nenájdeš správny výraz. Jenner sa totiž ukázala hore aj dole bez. Inak povedané, v Evinom rúchu.

Kendall Jenner sa v najnovšej vianočnej kampani pre Jacquemus poriadne odviazala.
Kendall Jenner sa v najnovšej vianočnej kampani pre Jacquemus poriadne odviazala. Zdroj: Jacquemus

Kým prsia si prekrýva rukami, na svoj vyšportovaný zadok hodila vianočné svetielka a nám sa v hlave rodí otázka, či sme celé tie roky nerobili vianočnú výzdobu predsa len zle. Prvý náhľad na sexi a nesmierne odvážnu kampaň, ktorou Jacquemus uvádza na trh najnovšiu kolekciu Guirlande, zdieľala značka 6. novembra na svojom Instagrame, pričom nešetrila najlepšími zábermi. K tým pridala len krátky, no výstižný opis: „Guirlande s Kendall Jenner, sviatočná kolekcia, vonku už zajtra!“

Podľa portálu Hypebae budú klasické siluety Jacquemus obohatené o vianočný twist a slávnostnú estetiku. Novinky z kolekcie Guirlande však rovnako vynosíš na slávnostné večierky, ako aj v bežné dni. 

V repertoári nechýbajú maxi róby, trblietavé šaty, dvojdielne párty sety, ale ani comfy looky, svetre či luxusne kabáty. Hoci je tvárou kampane práve sexi topmodelka, v kolekcii sa rovnako nájdu aj kúsky pre pánov vrátane tričiek, teplákov či mikín.


I keď farebnej palete nechýba výrazná červená či zelená, azda najpútavejšie modely sú práve v bielom, striebornom či zlatom vyhotovení. Všetky modely sú totiž starostlivo tvorené s najvyšším dôrazom na detail. Okrem špecifických siluet im nechýbajú ani luxusné materiály, ako sú saténový taft či trblietavý lurex.

Jacquemus prichádza na trh s novou vianočnou kolekciou Guirlande. Kúpiš ju oddnes 7. novembra na oficiálnej stránke značky.Jacquemus prichádza na trh s novou vianočnou kolekciou Guirlande. Kúpiš ju oddnes 7. novembra na oficiálnej stránke značky.Jacquemus prichádza na trh s novou vianočnou kolekciou Guirlande. Kúpiš ju oddnes 7. novembra na oficiálnej stránke značky.Jacquemus prichádza na trh s novou vianočnou kolekciou Guirlande. Kúpiš ju oddnes 7. novembra na oficiálnej stránke značky.
Zobraziť galériu
(13)

V ponuke nájdeš aj doplnky ako kruhové náušnice, prívesky, luxusné lodičky, šály, rukavice, ale aj povestné modely kabeliek Le Bisou a Bambino, ktorý Guirlande predstavuje v zlatej koži a tmavozelenom zamate.

Vianočných detailov sa dočkal aj najpopulárnejší model značky Le Chiquito, ktorému nechýba lem z jahňacej kožušiny. Vďaka rozmanitosti kolekcie si tak na svoje prídu minimalisti aj maximalisti.


Pri online nákupoch ťa však radšej upozorňujeme aj na ceny. Jacquemus totiž nestavil len na klasický dizajnérsky rukopis, ale aj na sumy, ktoré sú v jeho prípade tradične vysoké. Kým za sukňu La jupe Pilou zaplatíš 1 700 eur, za sveter La maille Pavane to bude 590 eur. Naopak, najlacnejšími položkami kolekcie sú rukavice Les gants Paoli za 190 eur a čiapka Le bonnet Paoli za 170 eur.

Kendall si zapózovala vo vianočnej kampani Jacquemus. Hoci nová kolekcia stojí za to, pravdepodobne si ju pri odvážnych pózach modelky nevšimneš.
Kendall si zapózovala vo vianočnej kampani Jacquemus. Hoci nová kolekcia stojí za to, pravdepodobne si ju pri odvážnych pózach modelky nevšimneš. Zdroj: Jacquemus

Prihliadajúc na unikátne dizajny, výborné farebné stvárnenia a výber materiálov, radi si však priplatíme. Hoci sme ti tie najlepšie kúsky priniesli v galérii vyššie, celú kolekciu, ktorá je oddnes dostupná, nájdeš na webe značky. Čo si o nej myslíš ty? Nezabudni nám to dať vedieť v ankete nižšie. Zaujala ťa viac nahá Kendall alebo modely Guirlande? 

Anketa:
Zaujala ťa novinka Guirlande?
Dosť pekná kolekcie, vybral/a by som si niekoľko kúskov.
Radšej nahá Kendall.
Mali už aj krajšie kolekcie.
Chcem všetko!
Dosť pekná kolekcie, vybral/a by som si niekoľko kúskov.
7 %
Radšej nahá Kendall.
74 %
Mali už aj krajšie kolekcie.
14 %
Chcem všetko!
5 %
Domov
Zdieľať
Diskusia