Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2023, 14:30
Čas čítania 3:14
Dominik Vetrák

ZOZNAM: Nové filmy v kinách v decembri. Koniec roka bude bombastický

ZOZNAM: Nové filmy v kinách v decembri. Koniec roka bude bombastický
Zdroj: Warner Bros, Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Aquaman, Willy Wonka, najsexy mladá herečka v Hollywoode či Perinbaba 2. Čo všetko bude v kinách v decembri?

Záver roka nebude v kinách až taký naprataný ako predošlé mesiace, ale na druhej strane je to aj dobre. Diváci budú mať viac času užiť si kvalitné snímky a nebudú sa musieť rozhodovať, ktorému filmu „dať peniaze“ a pri ktorom si počkať na streaming. Už klasicky budú v kinách takmer všetky hlavné žánre vrátane akcie, komédií, romantiky, hororu či animovaných filmov pre deti aj dospelých.

Odporúčané
Počkať, to je ten herec? Neuveríš, že v týchto filmoch začínali milované hollywoodske hviezdy Počkať, to je ten herec? Neuveríš, že v týchto filmoch začínali milované hollywoodske hviezdy 8. novembra 2023, 14:30

Perinbaba a dva svety – 7. 12. 

Režisér Juraj Jakubisko zomrel pred dokončením tohto filmu, no jeho tvorcovia mu s tým pomohli. Divákov v kinách čaká akčné romantické dobrodružstvo, v ktorého centre bude Lukáš, syn hlavných postáv z jednotky Juraja a Alžbety.

Lukáš sa po smrti svojich rodičov vyberie hľadať lásku, no nakoniec sa bude musieť rozhodnúť medzi ňou a bohatstvom. Na jeho ceste ho bude sprevádzať pes Ucho. Spoločne sa dostanú do magických miest a stretnú aj sestry Perinbabu a Zubatú. 

Lukáša stvárni Lukáš Frlajs. „Filmová rozprávka Perinbaba a dva svety je Jakubiskova zhmotnená bohatá fantázia. Veril, že si diváci v kinách pri jej pozeraní oddýchnu, vrátia sa do detstva a opäť uveria v zázraky, lásku a dobro. Popravde, všetci to teraz potrebujeme,“ hovorí producentka Deana Jakubisková, manželka Juraja Jakubiska.

Dcéra divočiny – 7. 12.

Helena (Daisy Ridley) žije idylický život. Má milujúceho manžela, krásnu dcéru, domov a stabilnú prácu. Za tým všetkým však skrýva tajomstvo. Jej drsný otec (Ben Mendelsohn) ju odmalička držal mimo civilizácie, kde ju vychovával v extrémnych podmienkach, a ju aj jej matku tam držal proti ich vôli.

Domov
Zdieľať
Diskusia