Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2023, 15:09
Čas čítania 0:53
Barbora Adamkovičová

V randení na Tinderi ti po novom pomôže aj tvoja mamka. Zoznamka predstavila novinku pre nerozhodných

TECH TECHNOLOGICKÉ NOVINKY TINDER
Uložiť Uložené

S novinkou od Tinderu môžeš profily jednoducho zdieľať svojim matchmakerom jedným klikom.

Ak patríš medzi tých, ktorým záleží na názore svojich blízkych, nová funkcionalita od Tinderu ťa určite zaujme. Svetoznáma zoznamka totiž prichádza na trh s novinkou, ktorú nazvali Matchmaking. Tá umožňuje každému, bez ohľadu na to, či má alebo nemá účet na Tinderi, odporučiť ostatné profily, informuje The Verge.

Ako to funguje?

Aplikácia ti vygeneruje link, prostredníctvom ktorého môžeš prizvať svojich blízkych. Tí síce budú môcť vyberať zo širokej ponuky, „swajpovať doprava“ a odporúčať ti konkrétne profily, no chatovať si s „vyvolenými“ už nemôžu. Ty máš vo výbere posledné slovo a tvoje súkromie je tým chránené. Pozvánka však exspiruje po 24 hodinách a potom si môžeš prezerať ľudí, ktorých tvoji matchmakeri vybrali.

Tvojím online dohadzovačom tak môže byť tvoja mama, brat, suseda alebo učiteľka. Záleží len na tom, koho pozveš do zoznamovacej miestnosti.

Tinder, inovácia, aplikácia
Zdroj: Tinder

Podľa štúdie sa mladí nechajú ovplyvniť 

Tinder dal vypracovať štúdiu, podľa ktorej je viac ako 75 percent mladých nezadaných ľudí ovplyvniteľných názormi svojej rodiny a priateľov. Prostredníctvom funkcie Matchmaker sa  proces komunikácie o výbere partnera zjednoduší. Tinder Matchmaker je momentálne k dispozícii až v 15 krajinách vrátane USA, Kanady, Veľkej Británie, Austrálie, Nemecka a Francúzska, pričom celosvetové zavedenie sa očakáva v najbližších mesiacoch.

Odporúčané
Potrebuješ novú chladničku, práčku či počítač? Táto predajňa ti dá 50 EUR na nákup spotrebnej elektroniky Potrebuješ novú chladničku, práčku či počítač? Táto predajňa ti dá 50 EUR na nákup spotrebnej elektroniky 25. októbra 2023, 10:00

S podobným konceptom v minulosti prišla zoznamka Hinge. Program však neuspel, pretože dohadzovač si mohol vyberať z neobmedzenej ponuky priateľov na Facebooku, čím nebol dodržaný „princíp podobnosti“.

Domov
Zdieľať
Diskusia