Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Dlhé vlasy, buzz cut aj pompadour. Toto je 11 najlepších účesov Davida Beckhama všetkých čias
David Beckham
Zdroj: Gary M Prior/Allsport/Getty Images

V roku 2001 ukázal David Beckham verejnosti nielen číro s vyholenými bokmi, ale aj univerzálny buzz cut a vyzeral božsky. Neskôr si tento typ účesu zopakoval s inou úpravou brady, ktorá zvýraznila ostré línie čeľuste. 

Buzz cut je v podstate klasický vojenský strih s jednou dĺžkou po celom obvode hlavy. Je veľmi nenáročný na údržbu a vďaka tomu, že si ho každý môže urobiť aj sám doma s pomocou dobrého zastrihávača a chrániča správnej veľkosti – nech nemáš rozdiely. Toto je náš pravdepodobne najobľúbenejší účes v podaní jedného z najlepších exekútorov štandardných situácií v histórii futbalu.

Beckham v tréningovej súprave tímu Real Madrid CF v roku 2003.
Beckham v tréningovej súprave tímu Real Madrid CF v roku 2003. Zdroj: Sandra Behne/Bongarts/Getty Images

Presúvame sa do roku 2003, keď David Beckham prestúpil do tímu Real Madrid CF. Stal sa súčasťou éry galácticos, keď vo farbách španielskeho veľkoklubu hrali mená ako Zinedine Zidane, Ronaldo, Luís Figo alebo Michael Owen.

V prvej sezóne nosil stredopoliar s vycibrenou kopacou technikou dlhé vlasy zopnuté v jednom alebo v dvoch menších copoch v závislosti od aktuálnej dĺžky. Tento účes nebol taký univerzálny ako buzz cut, avšak skúsili ho mnohí muži, ktorí chceli vyzerať ako manžel Victorie Beckham.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia