Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
8 dôvodov, prečo by si sa mala inšpirovať šatníkom Rachel Green

Prakticky preslávila school girl estetiku

Nesmrteľná kombinácia „mini“ a vysokých čižiem azda nikdy nestratí šmrnc. Do popredia dostala kárované modely inšpirované škótskym kiltom. 

Minisukne sa tešili obrovskej sláve najmä minulý rok, keď ich na prehliadkovom móle prevetrala v jesennej kolekcii značka Miu Miu. Jej plisované mikromodely sa vtedy stali hotovým virálom, ktorý si držal vedúcu pozíciu aj túto jar. Ak sa inšpiruješ Rachel, šancu máš s nimi aj na jeseň.
Minisukne sa tešili obrovskej sláve najmä minulý rok, keď ich na prehliadkovom móle prevetrala v jesennej kolekcii značka Miu Miu. Jej plisované mikromodely sa vtedy stali hotovým virálom, ktorý si držal vedúcu pozíciu aj túto jar. Ak sa inšpiruješ Rachel, šancu máš s nimi aj na jeseň. Zdroj: Bright/Kauffman/Crane Productions and Warner Bros

Podobný model v maxi dĺžke je v posledných rokoch populárny aj u mužov, no my ju vrelo odporúčame aj tebe, ak napríklad miluješ school girl estetiku. V taktom prípade sa nezabudni vyhrať aj s pančuškami, podkolienkami či kontrastným vrchným dielom.

Odporúčané
Praví muži nosia sukne, hovorí Jared Leto. Trendu podľahli Brad Pitt aj českí NobodyListen a Yzomandias Praví muži nosia sukne, hovorí Jared Leto. Trendu podľahli Brad Pitt aj českí NobodyListen a Yzomandias 24. augusta 2022, 11:30

Z PMS uniformy urobila #ootd

Ak niečo kričí Y2K fashion, sú to práve tričká či oversize mikiny s logami športových tímov či univerzít. Hviezda seriálu ich vo svojom šatníku poňala ako univerzálny kúsok, ktorý vyzerá dobre pri telke s priateľmi, ale aj v uliciach veľkomesta.

Tričká s nápismi nájdeš takmer v každom obchode. Rachel predviedla v Priateľoch hneď niekoľko nezabudnuteľných kúskov.
Tričká s nápismi nájdeš takmer v každom obchode. Rachel predviedla v Priateľoch hneď niekoľko nezabudnuteľných kúskov. Zdroj: Bright/Kauffman/Crane Productions and Warner Bros


Rachel predviedla v Priateľoch hneď niekoľko zapamätateľných kúskov. Okrem trička s nápisom Girls Football či Girls Boxing z legendárnej rugbyovej scény ti nemohla uniknúť ani mikina newyorského basketbalového tímu Knicks. V epizóde The One Where No One’s Ready si ju po hádke s Rossom obliekla na protest namiesto spoločenských šiat. Vďaka novému módnemu trendu bloke core, ktorý valcuje Tiktok, dnes naberá športová estetika nečakaný twist.

Nebála sa farebnej kože

Ak si tieto dni nahliadla do nákupných centier, o kožených či koženkových veciach sa ti dnes zrejme aj sníva.

Ak sa prejdeš po bratislavských obchodoch, kožené modely rozhodne neprehliadneš. Kožené a koženkové doplnky vrátane nohavíc, kabátov a kožených blejzrov ovládajú aktuálnu sezónu.
Ak sa prejdeš po bratislavských obchodoch, kožené modely rozhodne neprehliadneš. Kožené a koženkové doplnky vrátane nohavíc, kabátov a kožených blejzrov ovládajú aktuálnu sezónu. Zdroj: Bright/Kauffman/Crane Productions and Warner Bros

O nadčasovosti koženého saka či bundy svedčia aj kolekcie na týždňoch módy. Všimnúť si si mohla nekonečné množstvo kvalitných kožených opaskov, statement kozačky, no predovšetkým celokožené outfity s farebným kontrastom.

Koža je túto sezónu skutočne všestranným prvkom, ktorý perfektne vynikne v zemitých farebných tónoch, ale aj vo výraznej červenej či veľmi trendy burgundy. V tej sa ukázala aj seriálová Rachel. Odvážiš sa tiež?

Kardigán, but make it fashion

Sexi crop top kardigány boli výrazným letným trendom. Podľa značky Jacquemus sa nosia výhradne bez podprsenky. Klasické kardigány na štýl Rachel Green však nie sú o nič menej sexi. Stačí ti len vyhrať sa s farbou a namiesto „ničoho“ zvoliť napríklad kvalitné čipkované tielko.

Sexi kardigán na jeseň? Vyhraj sa s farbou aj so strihom.
Sexi kardigán na jeseň? Vyhraj sa s farbou aj so strihom. Zdroj: Bright/Kauffman/Crane Productions and Warner Bros

Jennier Aniston neraz v Priateľoch potvrdila, že taký kardigán nezaručí len pohodlie, ale aj nekonečné možnosti na vrstvenie. Kombinovať ho môžeš s formálnym oblečením, casual kúskami, ale aj minisukňou, ktorá outfitu prinesie vytúženú hru so symetriou.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia