Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2023, 10:30
Čas čítania 3:47
Adriana Královičová

15 svetrov na jeseň, ktoré majú sweater weather vibe. Za tieto štýlové unisex kúsky nezaplatíš viac ako 150 eur

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Vybrali sme niekoľko štýlových svetrov, v ktorých počas tejto jesene zažiariš.

V minulom článku sme ti ukázali výber najštýlovejších jesenných búnd, vďaka ktorým v uliciach zaboduješ. Tentokrát sme si pre teba pripravili tipy na svetre, ktoré idú s jeseňou „ruka v ruke“. Určite nám dáš za pravdu, že nie je nič lepšie, ako keď si do prvých chladnejších dní zoberieš svoj obľúbený sveter. V našom zozname nájdeš kúsky, ktoré ťa zahrejú, no zároveň dodajú tvojmu outfitu ten správny „sweater weather“ vibe. 

Mysleli sme na mužov aj ženy, ale aj na tvoju peňaženku. Nájdeš tu dlhé svetre, roláky, kardigány aj extravagantnejšie kúsky do 150 eur. Inšpiruj sa nižšie.

Arket 

Svetrom od značky Arket nič nepokazíš. Je to „must have“ kúsok, ktorý ťa zahreje a okrem toho je aj štýlový. Je vyrobený z vlny, má obľúbený „oversized“ strih. Vieme si ho predstaviť k modrým džínsom, no určite bude dobre vyzerať aj s elegantnými nohavicami. Na oficiálnej stránke ho kúpiš za 79 eur.

móda, svetre, jesenná módamóda, svetre, jesenná módamóda, svetre, jesenná módamóda, svetre, jesenná móda
Zobraziť galériu
(12)

Nezabúdame ani na mužov. Arket ponúka široký výber krásnych dizajnov, ak patríš medzi milovníkov svetrov, určite si prídeš na svoje. V ponuke sú krásne farby, no aj perfektné strihy. Ležérny pánsky sveter kúpiš na stránke tiež za 79 eur. 

Oysho 

Sveter od značky Oysho stojí 39,99 eura. Pásiky nikdy nevyšli z módy a ty ním okoreníš každý svoj „look“. Jeho dizajn má veľký stojačik, ktorý si môžeš rozopnúť na gombíky. Ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú klasický sveter, no nie úplne „basic“. 

móda, jesenné oblečenie, dámske svetremóda, jesenné oblečenie, dámske svetremóda, jesenné oblečenie, dámske svetremóda, jesenné oblečenie, dámske svetre
Zobraziť galériu
(8)
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 8
Domov
Zdieľať
Diskusia