Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. septembra 2023, 11:00
Čas čítania 3:38
Adriana Královičová

Jesenné bundy pre všetky rozpočty: 15 modelov, ktoré doplnia každý jeden fit

MÓDA MÓDA STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Ukážeme ti športové, denimové aj nadčasové kúsky od dizajnérskych značiek.

Ak si sledoval tohtoročné fashion weeky na sezónu fall/winter 2023, určite ti neušlo, že horúcim trendom na jeseň sú bombery, kožené letecké bundy – tzv. „aviatorky“, no aj elegantné kabáty. Jeseň je už za dverami a pomaly je na čase odložiť letné outfity. Ak ešte úplne netušíš, na aké kúsky sa cítiš, pripravili sme si pre teba zoznam jesenných búnd, ktoré túto sezónu uvidíš v každom obchode. Potešíme aj náročnejších fashionistov, vo wishliste nájdeš modely pre pánov aj ženy.

Značky Gucci, Tod's, Lemaire či Hermès predpovedajú, že jeseň ovládnu naturálne farby. V kurze je hnedá, olivová, krémová, šedá, no nič nepokazíš ani sýtou červenou. Potešia sa však aj milovníci denimu. Originálne kúsky nájdeš nižšie, inšpiruj sa. 

Loewe, TOTEME, Louis Vuitton, jeseň, móda, oblečenie, jesenné bundy
Zdroj: Loewe, TOTEME, Louis Vuitton

Urban Outfitters

Klasická „aviatorka“ je „must-have“ tejto sezóny. Nielenže budeš tento strih bundy túto jeseň vidieť všade, farebne ide o nadčasový model. Koženkovú bundu v hnedej farbe okrášľuje aj kožušina, ktorú lemuje krk aj rukávy. Ak si milovníčkou klasiky, na stránke Zalando ju kúpiš za 114,95 eura.

jesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečenie
Zobraziť galériu
(4)

Arket 

Denimová bunda značky Arket je vyrobená z bavlny. Má oversize strih, dizajn dopĺňajú predné vrecká, košeľový golier a gombíky. Na oficiálnej stránke značky môže byť dámska bunda tvoja za 89 eur. Takýto univerzálny kúsok by nemal v tvojom šatníku chýbať, určite ho využiješ kedykoľvek, nemusíš sa spoliehať len na aktuálne trendy. 

Arket, móda, oblečenie, jesenné bundyArket, móda, oblečenie, jesenné bundyArket, móda, oblečenie, jesenné bundyArket, móda, oblečenie, jesenné bundy
Zobraziť galériu
(5)
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 7
Domov
Zdieľať
Diskusia