Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Jesenné bundy pre všetky rozpočty: 15 modelov, ktoré doplnia každý jeden fit

Iriedaily

Jesenná bunda od nemeckej značky so zameraním na streetwear a urban fashion je ideálna pre všetkých, ktorí milujú športovejší štýl. Značka vznikla v roku 1994 v Berlíne a svojou unikátnou estetikou odráža ducha berlínskych ulíc. Módny kúsok je zateplený, ideálny na prvé jesenné či jarné dni. Je vyrobená z udržateľných materiálov ako organická bavlna a recyklovaný polyester. Dámska verzia s kapucňou stojí 114, 90 eura, pánsky model ťa vyjde 108, 90 eura. 

jesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečenie
Zobraziť galériu
(8)

The North Face

Pokračujeme športovou klasikou. Funkčnú bundu od značky The North Face určite využiješ aj na bežné nosenie, no aj na športové aktivity. Na oficiálnej stránke kúpiš dámsky kúsok za 204 eur, pánsku verziu za 102,36 eura. Bunda je ľahká, dá sa zložiť do malého vaku. Je vyrobená z recyklovaných a udržateľných materiálov.

jesenné bundy, oblečenie, módajesenné bundy, oblečenie, módajesenné bundy, oblečenie, módajesenné bundy, oblečenie, móda
Zobraziť galériu
(8)
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 7
Domov
Zdieľať
Diskusia