Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
8 automatických hodiniek do 3 000 eur, do ktorých by si určite mal investovať
NOMOS Club Sport
Zdroj: NOMOS

NOMOS Club Sport Neomatik (37 mm)   2 680 €

Hodinky NOMOS sa vyrábajú v historickom centre hodinárstva v Nemecku v meste Glashütte a rovnako ako pri modeloch Junghans sú inšpirované dizajnovými zásadami štýlu Bauhaus.

Automatický model NOMOS Club Sport Neomatik v petrolejovo zelenej farbe, ktorú chráni puzdro s priemerom 37 milimetrov, s prepracovaným povrchom Sunburst oslní na každom zápästí. Hodinky majú športový charakter, ktorý dopĺňa inovatívny kaliber DUW 3001 s výškou len 3,2 milimetra a so systémom NOMOS Swing pre optimálnu presnosť. 

Ak ťa nezaujal oceľový variant so zeleným ciferníkom, v online obchode nájdeš aj verziu s modrým ciferníkom za rovnakú cenu. 

Odporúčané
Pharrell Williams je majstrom mužskej módy. Toto je jeho 15 najlepších a najodvážnejších outfitov Pharrell Williams je majstrom mužskej módy. Toto je jeho 15 najlepších a najodvážnejších outfitov 18. septembra 2023, 11:00
TAG Heuer Aquaracer Professional 200
Zdroj: TAG Heuer

TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Automatic (40 mm)    2 900 €

Švajčiarska spoločnosť TAG Heuer, ktorá patrí konzorciu LVMH, patrí medzi najväčších hráčov v segmente luxusných hodiniek a vo svojom portfóliu ukrýva veľké množstvo atraktívnych modelov s bohatou históriou v športe. 

Hodinky TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Automatic sú navrhnuté, respektíve skonštruované na vysoký výkon a výnimočný štýl. Ide o všestranný model, ktorý sa hodí na každú príležitosť a ľahko ho zladíš s čímkoľvek zo svojho šatníka. Vďaka novému dramatickému ciferníku a vynikajúcej ergonómii sú podnetom na prekonávanie vlastných limitov. 

Skúsení hodinárski majstri vyzbrojili tento univerzálny model o strojček Calibre 5 Automatic s 38-hodinovou rezervou chodu, ktorý zahalili do oceľového puzdra s priemerom 40 milimetrov. Ak hľadáš výraznejšie vyhotovenie, v online obchode TAG Heuer nájdeš aj modrý, respektíve zelený variant a k dispozícii je aj jedinečná verzia s červeným ciferníkom.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia