Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Wolt.
20. septembra 2023, 10:00
Čas čítania 0:39
Sponzorovaný obsah

Navštívili sme 8 podnikov v Trnave. Tieto jedlá musíš ochutnať, dostali nás do gastronomického neba (GASTRO VLOG)

VIDEO GASTROPRIEMYSEL TRNAVA WOLT
Uložiť Uložené

Ázia, slovenská klasika, zmrzlina či burger. Naspäť do Bratislavy sme sa kotúľali. Stálo to však za to.

„Dokonalé, dokonalé, dokonalé. Moje najobľúbenejšie jedlo sú krídelká, ale tieto rebierka ich asi prekonajú.“ Moderátorku Denisku očaril trnavský podnik Forhaus a našla si tam svoje nové obľúbené jedlo. „Vedel som, že to bude top, opäť som dojatý, prepáčte.“ Čojeho zas uchvátila Akademia. 

Mapovanie slovenského gastra je naša srdcovka a tentokrát sme sa s donáškovou službou Wolt vybrali do Trnavy. Čoje a Deniska navštívili osem podnikov, ktoré im odporučili ľudia na Instagrame.

Naši moderátori podali v Trnave priam heroický výkon. Jedli halušky, zmrzlinu, vyprážaný syr, rebierka, langoše, fánky, výber z ázijskej kuchyne, cestoviny či pizzu. Toto video určite nepozeraj s prázdnym žalúdkom.

Všade im chutilo natoľko, že si dokonca nevedeli vybrať favorita. Takýto problém sme v gastro vlogu ešte asi nemali. Ak si z Trnavy alebo okolia, môžeš si prostredníctvom apky Wolt objednať jedlo z reštaurácií, ktoré sme navštívili. Možno ty dokážeš odhaliť, kde varia najlepšie. V tomto videu tiež nájdeš špeciálny Refresher promo kód, ktorý môžeš využiť pri svojej najbližšej donáške.

objednaj si jedlo cez wolt
Domov
Zdieľať
Diskusia