Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2023 o 11:00
Čas čítania 3:44
Tímea Krauszová

BEAUTY DROP: Nový balzam, ktorý ti zväčší pery, brutálny korektor od Lady Gaga, ale aj šialene drahá kozmetika od Prady

BEAUTY DROP: Nový balzam, ktorý ti zväčší pery, brutálny korektor od Lady Gaga, ale aj šialene drahá kozmetika od Prady
Zdroj: Refresher/Daniel Tichý via Cocokind, The Inkey List, Hauslabs
MÓDA KOZMETICKÉ NOVINKY KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Aj tak sa dá zhrnúť august na trhu s krásou. Do arény vstúpil nový luxusný hráč Prada a trend spájania skincare a mejkapu sa jednoznačne drží na výslní. Toto sú beauty novinky, ktoré nás zaujali.

Každý týždeň kozmetické značky predstavia toľko noviniek, až sa ti z toho točí hlava? Ako sa má človek rozhodnúť, čo sa oplatí vyskúšať a čo je totálna blbosť? Náš beauty tím je tu práve preto, aby ti pomohol v oblasti biznisu s krásou. Prehrabeme sa priemernými (a predraženými) produktmi, skontrolujeme, či tvrdenia o látkach alebo produktoch naozaj sedia s vedeckými poznatkami, a skúšame veci na vlastnej koži, aby sme ti ich s čistým svedomím mohli predstaviť a odporučiť. 

Raz mesačne preto na Refresheri vychádza Beauty Drop, v ktorom predstavujeme najzaujímavejšie novinky zo sveta krásy. Bez ohľadu na to, či sa považuješ za skintelektuálku alebo s kozmetikou len začínaš, tu vždy nájdeš veci, ktoré ti padnú vhod. Vyberáme skincare, makeup, ale aj produkty na vlasy či parfumy.

biznise s krásou píšeme nezávisle a kriticky. Pomôžeme ti zorientovať sa v nových trendoch, s pomocou odborníkov overujeme hacky aj nové produkty skôr, ako ti ich odporučíme, a prinášame ti aj reportáže z rôznych procedúr. Ak chceš našu tvorbu podporiť, pridaj sa do klubu Refresher+.

1. Po desiatich rokoch ikonická značka prináša nový makeup

MAC Cosmetics je stálicou v nejednej súprave profesionálnych vizážistov. Nový tekutý makeup však nepredstavili už celú dekádu. Aj preto sa ich novinka Studio Radiance Serum Powered Foundation stretla s radostným prijatím. Je to hybridná kozmetika, spája starostlivosť o pleť so stredným krytím, hydratuje, maskuje rozšírené póry, pokožku chráni pred vonkajšími vplyvmi a navyše sľubuje celodennú výdrž. Novinka je dostupná v 56 odtieňoch.

Cena: 42 €

studio radiance
Zdroj: MAC Cosmetics

2. Plné pery na jeseň aj bez ihiel?

Cenovo dostupná značka The Inkey List predstavila peptidový balzam na pery s vyplňujúcim efektom. Ich interné klinické testovanie potvrdilo, že po 4 týždňoch používania mali účastníci naozaj plnšie pery, okrem toho balzam hydratuje a aj pomáha zahojiť suché a poškodené pery.

Cena: 12 €

balzam na pery inkey
Zdroj: The Inkey List
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia