Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
TOP 10 najlepších tiktokerov na Slovensku: prvé miesto ťa prekvapí, v rebríčku dominujú mladé ženy

8. Pavlína Tkáč

Profil: @pavlitkach
Počet followerov: 204 600
Pavlitkach (Pavlína Tkáč)
Zdroj: Instagram/@pavlina_tkach

Pavlína je bývala učiteľka. Vyučovala ruský jazyk na Gymnáziu na Šrobárovej ulici 1 v Košiciach. Písali sme o nej ešte v roku 2021, keď ju pre jej aktivity na Tiktoku vyhodili zo školy. Vedeniu školy sa totiž nepáčilo, že sa okrem učiteľstva vo svojom voľnom čase venuje aj zábavným videám na platforme Tiktok. Podľa slov riaditeľky v nich totiž prezentuje príliš osobné veci.

Odporúčané
Populárna slovenská učiteľka dostala výpoveď pre Tiktok: Vyčítali mi ešte aj videá o zväčšení pier (Rozhovor) Populárna slovenská učiteľka dostala výpoveď pre Tiktok: Vyčítali mi ešte aj videá o zväčšení pier (Rozhovor) 7. novembra 2021, 16:30

O tom, ako na to reagovali jej študenti, ako pôsobia aj iné učiteľky na Tiktoku alebo aké príjmy má zo sociálnych sietí, sme sa Pavlínou rozprávali v tomto rozhovore. Na jej Tiktoku aktuálne nájdeš témy ako partnerské vzťahy, bežný život či materstvo, ktoré vo videách podáva zábavným spôsobom.

7. Lívia Záchenská

Profil: @volamsaginger
Počet followerov: 134 100
Volamsaginger (Lívia Záchenská)
Zdroj: Instagra/@zrzka_zmrzka

Lívia vyštudovala Stavebnú fakultu Vysokého učenia technického v Brne. Na jej tiktokovom profile nájdeš videá z bežných dní, v ktorých dominujú témy ako nákupy, výlety či populárny formát Get ready with me. Okrem Tiktoku je však aktívna aj na Youtube, kde ukazuje napríklad kreatívne tipy a triky, ako vylepšiť oblečenie zakúpené v second hande.

6. Nina Jaňová

Profil: @ninajanova
Počet followerov: 206 400
Ninajanova (Nina Jaňová)
Zdroj: Instagram/@ninajanova

Na profile Niny Jaňovej, ktorá polovicu svojho života prežila v Anglicku, nájdeš najmä tanečné videá, a to z pochopiteľného dôvodu. Je totiž profesionálna tanečníčka a choreografka. Po návrate na Slovensko tancovala v púchovskej tanečnej skupine Skittles, Tanečnom klube Evita či považskobystrickej základnej umeleckej škole Stella.

5. Ladislav Neuschl (Laci Strike)

Profil: @laci_strike_
Počet followerov: 635 800
Laci Strike Ladislav Neuschl
Zdroj: Instagram/@laci_strike

Laci Strike je jednou zo stálic slovenského šoubiznisu a pravdepodobne najznámejší hiphopový tanečník a choreograf v našich končinách. Venuje sa tomu už vyše 30 rokov a je tiež zakladateľom tanečnej školy Street Dance Academy. Nie je preto žiadnym prekvapením, že na jeho Tiktoku dominujú rôzne tanečné skupinové videá, freestyly či tutoriály.

4. Karina Qayumová

Profil: @karinkaqayum
Počet followerov: 220 500
Karina Qayumová oteckovia
Zdroj: Instagram/@karinkaqayumova

Karina sa preslávila vďaka seriálu Oteckovia. V prvej sérii sa predviedla ako 11-ročná detská herečka stvárňujúca Ninu. Z hanblivého dieťaťa však vyrástla na sebavedomú mladú ženu, ktorá azda najviac spomedzi ostatných detských hercov využila nové príležitosti. Dnes má zo všetkých najvyšší followerov na Instagrame (137-tisíc) a množstvo spolupráce s lukratívnymi značkami. Na Tiktoku zverejňuje najmä tanečné videá alebo videá z posilňovne. Viac o tom, ako si spomína na svoje začiatky, nám prezradila v tomto článku.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia