Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca

Ukážkový sukničkár a detektív so silným príbehom

Hádam najväčším sklamaním nielen pre obyvateľov luxusnej vily, ale aj divákov bol nafúkaný bankár Isaac z New Jersey. Keď si získal city trocha nesmelej Courtney, pri prvej príležitosti preskočil k novej súťažiacej, typovo úplne odlišnej Yazmin, a poľahky podľahol prvému pokušeniu.

Odporúčané
Víťaz Let’s Dance Jakub Jablonský: Pred pár rokmi som chcel skončiť s herectvom a robiť realitného makléra (Rozhovor) Víťaz Let’s Dance Jakub Jablonský: Pred pár rokmi som chcel skončiť s herectvom a robiť realitného makléra (Rozhovor) 14. mája 2024, 16:30

Ani u nej však dlho nevydržal a zlomil jej srdce, keď sa presunul do postele k nenásytnej Hannah. Keďže týchto dvoch vo vile nedržalo nič okrem sexuálnej túžby a nedokázali nájsť jeden k druhému žiadne hlbšie city, dostali od Lany (zaslúžene) ultimátny „vyhadzov“.


Hádam najzaujímavejší a najsilnejší príbeh so sebou priniesol Afroameričan Dre. Keďže sa s nikým „nespároval“, robil pre Lanu akéhosi „sexuálneho detektíva“, kontroloval každého, či neporušuje pravidlá, a buzeroval okamžite, ako k tomu došlo. Aj on sám však nakoniec podľahol príťažlivej influencerke z Havaja Linzy a porušil s ňou jedinýkrát pravidlá vášnivým bozkom v kúpeľni. 

Najväčší poctivec zo všetkých si počas pobytu prešiel obrovským prerodom a vďaka skupinovým workshopom zistil, že ego treba niekedy potlačiť a je úplne normálne sa opačnému pohlaviu ospravedlniť či otvoriť a ukázať zraniteľnosť. Vďaka úprimnosti a bezprostrednosti sa dostal medzi dvoch finalistov, pričom víťazka Elys si s ním výhru, ktorá bola 100-tisíc dolárov, rozdelila na polovicu. 

Piata séria opäť divákom pripomenula silu autentickosti, hlbokých vzťahov založených na pevnej dôvere bez lží a výčitiek svedomia, čo miestami skutočne dojalo. Okrem toho nás poriadne zabavila vtipnými a poriadne rozmanitými charaktermi. Ak teda miluješ reality šou podobného typu, neváhaj a zapínaj Netflix.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia