Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca

Sebavedomé modelky, ktoré rady porušujú pravidlá 

O ten sa, samozrejme, postarali kruto prísne pravidlá a pozorné oko „hovoriaceho kužeľa“ menom Lana. Tá vždy prehovárala k súťažiacim, rozdávala nemilosrdne pokuty (tentoraz ich zdvojnásobila, čím rafinovane vytvorila napätie a konflikty v skupine) a taktiež vyhadzovala tých, čo ju napriek varovným signálom nerešpektovali.

Odporúčané
RECENZIA: Kaskadér ponúka slušnú zábavu a mnoho akcie, chýba mu však jeden zásadný pilier RECENZIA: Kaskadér ponúka slušnú zábavu a mnoho akcie, chýba mu však jeden zásadný pilier 6. mája 2024, 16:30

Medzi najvýraznejšie typy spomedzi pätice sexy dievčat patrila nepochybne 26-ročná a 185 centimetrov vysoká modelka Christine z Texasu. Sebavedomá Afroameričanka na seba upútala ihneď všetku pozornosť a dala kolegyniam najavo, že s ňou sa neoplatí súťažiť, pretože vždy dostane, čo chce, a vyhrá.


Mužskému oku neunikla ani ďalšia modelka, nádherná modrooká blondínka zo Švajčiarska Elys. Hneď v úvode podotkla, že sa nerada viaže a rada porušuje pravidlá. Zabudla spomenúť nerozhodnosť, ktorú neskôr ukážkovo ukázala všetkým divákom, keď si nevedela vybrať medzi dvoma vysokými svalnáčmi akoby vystrihnutými z časopisu.

Too Hot to Handle
Zdroj: Netflix

Krvilačný lov na „zajačika“ aj 12-minútový „francuzák“

Síce výzor by im závidel nejeden chlap, len čo otvorili ústa a mali prehovoriť pár súvislých viet, nejednému divákovi sa zastavil mozog, prípadne dostal záchvat hurónskeho smiechu. Reč je o trochu spomalenom americkom influencerovi Hunterovi a o trénerovi z Londýna Alexovi, ktorý by pravdepodobne vyhral cenu za najtrápnejšie balenie a najtupšie hlášky.

Navyše jeho posadnutosť vlastnými vlasmi, ktorú prezentoval s tou najvážnejšou tvárou, neprestávala udivovať, no zároveň baviť. Predsa len svojím poriadne špecifickým humorom opantal Elys a začali si budovať najromantickejší vzťah.

Dokonca v súťaži spravili nový rekord, keď sa bozkávali celých 12 minút v kuse, aby obišli pravidlá a mali nižšiu pokutu, ako keby to spravili viackrát. Lana im to však nedarovala a zrátala im to aj s úrokmi. Hádam každého prekvapil aj úvodný krvilačný lov na mladého 22-ročného Louisa z Británie. Bol na roztrhanie.


Hneď ako sa začalo taktizovať, kto bude s kým prvú noc zdieľať posteľ, prišli za ním počas jeho nevinného oddychovania na ležadle až tri ženy a dali mu ponuku, aká sa neodmieta. To mu zdvihlo ego do nebies, rozjasnilo deň, no nasadilo tiež chrobáka do hlavy.

Jeho nerozhodnosť však napokon eliminovala „francuzákom“ ako z veľkej knihy odvážna rebelka z Los Angeles Hannah. S ňou ho to však zakrátko omrzelo a skúsil šťastie s vysokou Christine, pričom sa z nich následne stal najvýraznejší pár spomedzi všetkých. Ich vzťah bol plný vzletov a pádov, druhých aj tretích šancí. Nehovoriac o tom, že vďaka neustálemu porušovaniu pravidiel dvojica obrala súťažiacich o značnú časť peňazí.

Too Hot to Handle
Zdroj: Netflix
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia