Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
BEAUTY DROP: V júli kozmetické značky sypali trblietky z každej strany, vyšli aj rokfortské lesky či podozrivo známa Kylie paletka

Rare Beauty krémové tiene na oči

Selena Gomez predstavila krémové očné tiene v tyčinke, ktoré sa ľahko aplikujú a ešte ľahšie rozpracujú na viečkach. Využiť ich môžeš ako ceruzku či klasický tieň, môžeš skombinovať viacero farieb alebo si jednoducho len naniesť a prstom rozmazať jednu. Dostupné sú v šiestich univerzálnych odtieňoch, viaceré z nich využiješ aj ako rozjasňovače. Nájdeš medzi nimi svetloružovú, medenú, bronzovú či odvážnejšiu bordovú.

V ceruzke je aj zabudované strúhadlo, takže neprídeš o možnosť vytvoriť si žiarivú a tenkú linku.

Zloženie je vodoodolné, neošúcha sa a ani sa počas dňa farba nevytratí. Každý odtieň je plný ultrajemných viacrozmerných perál, ktoré sa trblietajú a žiaria z každého uhla. Farby s typickými Rare Beauty názvami ako dobrodružstvo či wellbeing. 

Krémové tiene na oči Rare Beauty.
Krémové tiene na oči Rare Beauty. Zdroj: Rare Beauty

Kylie Cosmetics paletka klasických očných tieňov

Kylie predstavila vlastnú paletku s desiatimi prevažne teplými odtieňmi. Ide o zbierku klasických matných farieb, s ktorými si vytvoríš instagramový look a ľahko prejdeš z denného líčenia do večerného. S hnedými farbami vytvoríš prirodzené líčenie, pridaním tmavších odtieňov ho môžeš preniesť aj na párty so smokey eyes.

Tiene sú hodvábne jemné a a ľahko roztierateľné, pričom Kylie sľubuje, že sú aj výrazne pigmentované.

Našim pozorným očiam ako ani verným fanúšikom na Youtube však neušlo, že táto paletka nie je úplne najoriginálnejším kúskom vo výbere Kylie Cosmetics. Výber farieb, ako aj samotné balenie silne pripomínajú neutrálnu paletku značky Makeup by Mario. Sarkastické komentáre na túto tému nájdeš aj na Instagrame, niektorí navrhujú paletku nazvať Makeup by Kylio...

Cena: 38 € 

Paletka Classic Matte.
Paletka Classic Matte. Zdroj: Kylie Cosmetics

Patrick Ta – nové odtiene líceniek

Patrick Ta, jeden z najprestížnejších hollywoodskych make-up artistov, rozšíril svoju ponuku líceniek. Jeho lícenky a aj bronzery či mejkapy ponúka ako duo: je to kombinácia zladeného krémového a pudrového produktu, ktorý vydrží celý deň a napriek tomu na pokožke vyzerá ako... pokožka.

Odporúčané
Môžeš sa zbaviť akné za jeden deň? Dermatologička radí, ako zmierniť vzhľad akné čo najrýchlejšie Môžeš sa zbaviť akné za jeden deň? Dermatologička radí, ako zmierniť vzhľad akné čo najrýchlejšie 22. februára 2024, 9:00

Volajú sa trošku zložito. Daj si poriadny nádych a potom ten názov dáme spolu: Major Headlines Double-Take Crème & Powder Blush Duos sú po novom dostupné v troch novučkých odtieňoch. Volajú sa She's Wanted, She's Giving a She's Flushed. A naša reakcia je jednoduchá: to my, my sme She, a she wants them all.

Najmä táto vínová farba nás presvedčila, netreba čakať ani na jeseň. S dobrou technikou nafinguješ aj opálenie a nemusíš preto ohrozovať svoju pokožku počas dovolenky.

Cena: 33 €  

Krémová a púdrová lícenka v novom odtieni She's Wanted.
Krémová a púdrová lícenka v novom odtieni She's Wanted. Zdroj: Patrick Ta

She Glam Harry Potter kolekcia

September je za rohom, čoskoro bude na teba všade vyskakovať „späť do školy“ a Sheglam to dobre vie. Cenovo dostupná značka si tak uchmatla príležitosť predstaviť potterovskú kolekciu.

Táto kolekcia obsahuje štyri paletky očných tieňov inšpirované štyrmi rokfortskými fakultami, štyri lesky na pery s vysokým leskom, inšpirované niektorými z najobľúbenejších elixírov, masku na pery z magického kotlíka a nakoniec čierny trblietavý rúž pre očarujúci efekt. 

V paletkách nájdeš dva neutrálne odtiene na vytvorenie základu, jeden výraznejší farebný matný tieň a jeden trblietavý. 

Cena: 3,65 € až 5 €

Kompletná čarodejnícka kolekcia od značky Sheglam.
Kompletná čarodejnícka kolekcia od značky Sheglam. Zdroj: Sheglam
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia