Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ORLEN.
2. augusta 2023, 9:00
Čas čítania 0:42
Sponzorovaný obsah

Koľko eur mesačne pretankuješ? Pýtali sme sa Slovákov na čerpačke ORLEN, aké majú auto a aká je jeho priemerná spotreba (ANKETA)

ZAUJÍMAVOSTI ANKETY REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

Opýtaných šoférov sme aj vyzvali, aby natankovali presne 30 litrov. Pokiaľ to zvládli, účet bol na nás.

Vlastniť auto je v dnešnej dobe pre mnohých Slovákov samozrejmosťou. Avšak, každý si vyberá to svoje podľa rôznych kritérií vrátane toho, koľko im auto bude „žrať“. Poslali sme preto nášho moderátora Kamila na čerpaciu stanicu ORLEN, aby zistil, aké majú ľudia auto a koľko bežne minú na palivo za mesiac.

Aké auto, taká spotreba. Vodiči si prišli natankovať palivo do svojich štvorkolesových spoločníkov ako Kia Ceed, Škoda „Superbéčko“, Peugeot 2008 alebo Mini Cooper. Na otázku „Koľko eur mesačne pretankuješ?“, si Kamil vypočul sumy v rozmedzí od 100 do 300 eur. Šoféri boli tiež vyzvaní natankovať presne 30 litrov. Pokiaľ sa trafili, palivo bolo na náš účet. Čo myslíš, zvládli to? Odpoveď nájdeš vo videu.

A prečo preferujú Slováci čerpaciu stanicu ORLEN? Okrem blízkosti, zvyku a kvalitného paliva tu nájdeš aj dobré hotdogy. A pokiaľ sa rozhodneš v ORLENe natankovať 30 litrov, rozhodne nezahadzuj bloček. Vieš sa s ním zapojiť do súťaže o súpravu skútra Vespa Primavera 50 RED a detskej elektrickej Vespy. Vyhrať môžeš aj samostatne detskú elektrickú Vespu či TANKARTU v hodnote 50 eur. 

Zapoj sa do súťaže Orlen
Domov
Zdieľať
Diskusia