Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
PREHĽAD LETNÝCH KÍN V BRATISLAVE: Aké filmy a kde ešte tento rok uvidíš? (+mapa)

OC Central 

Nákupné centrum, ktorého návštevnosť v poslednom čase trpí otvorením neďalekého gigantického OC Nivy, sa snaží prinavrátiť ľudí aj kultúrnymi podujatiami. Na jeho streche premietajú filmy zadarmo každý štvrtok a utorok. Štvrtkový film si môžeš vybrať hlasovaním na Facebooku a Instagrame. Program aj hlasovania sú priebežne aktualizované. Na mieste si môžeš kúpiť cukrovú vatu alebo popcorn.

Skypark

Kvalitné a relatívne nové filmy si môžeš v stredy zadarmo vychutnať aj s kulisou nového bratislavského downtownu. Developer Alto Real Estate spojil sily s Film Europe a premieta na plátno priamo pred národnou kultúrnou pamiatkou Jurkovičovou teplárňou. Sedí sa na schodisku s trávnatými prvkami. Najbližšie si už 26. 7. môžeš pozrieť film Bombastický Johan. O ďalších premietaniach sa dozvieš vždy v predstihu. Premietania sa začínajú pre nočný pokoj skôr ako inde, okolo 19.30.

Mičurin

V osviežujúcom prostredí medzi Horským parkom, Hradom a Slavínom si môžeš po uhradení dobrovoľného vstupného prísť pozrieť tento rok ešte tri filmy. V stredy 2., 9. a 23. augusta uvidíš zo vkusného schodiska nad kúpaliskom filmy Smradi a Snežný chlapec. Program vyvrcholí strhujúcim animákom Super Mario Bros. vo filme. Odporúčame prísť pešo alebo MHD.

Mičurín
Zdroj: Facebook/Letne kupalisko Mičurín

Tyršák

Na mieste, ktoré si ostatné roky Bratislavčania tradične spájajú s letnými premietaniami, sa júlový program už skončil. No už v auguste na nás čakajú štyri rôzne premietania vďaka projektu Vesely Kinematograf na Tyršáku. Od 21. do 24. augusta tu uvidíš skvelý film Trojuholník smútku, ale aj Hádkovcov, Grand Prix a deti si užijú programovú bodku Myška a medveď na cestách.

T3-kultúrny prostriedok 

V utorky sa návštevníkov petržalskej strany Dunaja snaží prilákať aj T3-kultúrny prostriedok, ktorý k odstavenej električke prináša za odporúčané vstupné 2 eurá filmy v spolupráci s Francúzskym inštitútom. Výber filmov je skutočne kvalitný. Okrem Výťahu na popravisko sa ešte toto leto dočkáš aj krásneho Aftersun, meditatívneho Last and First Men či politického Priznania.

T3
Zdroj: Facebook/T3 - kultúrny prostriedok
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia