Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. apríla 2023, 13:30
Čas čítania 2:44
Eduard Starkbauer

Super Mario Bros. servíruje technicky vyšperkovanú akciu, ktorá ti nedá vydýchnuť. Potešia sa nostalgickí hráči aj deti (Recenzia)

Super Mario Bros. servíruje technicky vyšperkovanú akciu, ktorá ti nedá vydýchnuť. Potešia sa nostalgickí hráči aj deti (Recenzia)
Zdroj: Nintendo/Illumination Entertainment
FILMY A SERIÁLY THE SUPER MARIO BROS.
Uložiť Uložené

Jedna z najikonickejších postavičiek herného sveta sa konečne dočkala plnohodnotného animovaného celovečeráku. Oplatilo sa dlhé čakanie?

Bezkonkurenčne najznámejší talianski potrubári Mario a Luigi sa po hranom fiasku spred 30 rokov konečne dočkali vlastného animovaného blockbusteru. Ako sa štúdiu Illumination pod dozorom Nintenda podarilo vyplniť naratívne vákuum z hier a vdýchnuť život pôvodne 8-bitovým postavičkám? 

Poldruha hodiny Nintendo reklamy 

Režisérske duo Aaron Horvath a Michael Jelenic sa motívov legendárnych videohier zmocnilo skutočne priamočiaro. Od prvého do posledného momentu cítime za mravčou prácou špičkových animátorov jednoznačný cieľ – doručiť technicky vyšperkovanú jazdu s použitím dôverne známych vizuálnych a zvukových prvkov. 

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia