Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Slovenská sporiteľňa.
24. júla 2023, 18:30
Čas čítania 0:49
Sponzorovaný obsah

Kde brigádujú mladí Slováci a koľko si počas leta zarobia? (ANKETA)

VIDEO REFRESHER VIDEO VIDEO
Uložiť Uložené

Viac sa dozvieš v našom videu.

Šajmo sa opäť raz vybral medzi ľudí, aby zistil, ako to je s letnými brigádami počas tohto leta. Spolu s kamerou navštívil nákupné centrum Nivy, kde vyspovedal niekoľko mladých Slovákov o tom, kde toto leto brigádujú či koľko si prácou zarobia.

Ako sa dozvieš vo videu, brigádovať môžeš napríklad u otca či mamy v práci, ale môžeš tiež skúsiť využiť svoje skúsenosti a znalosti a zarobiť si tak odovzdaním svojich „skills“ výmenou za nemalú hodinovú sadzbu. Môžeš tak napríklad niekomu strážiť deti alebo doučovať svetový jazyk a zarobiť si tak až 20 eur za hodinu.

Šajma tiež zaujímalo, ako budú mladí Slováci nakladať so svojimi zárobkami z letných brigád. Alebo čo by urobili s 200 eurami, ak by ich získali len tak – zaslaním pozvánky piatim kamarátom. Takto si aj ty vieš zarobiť so šikovnou bankovou apkou George a peniaze využiť napríklad na letnú dovolenku, lístky na festival, nákupy či niekoľko príjemných posedení s kamošmi. A môžeš mať aj ďalších 60 eur. Zisti, ako na to. Pozri si video a dozvieš sa viac.

odporuč georgea

A čo ty? Budeš si leto užívať plnými dúškami na oddych alebo vymeníš časť voľného času za zárobok? Ak áno, pokojne napíš do komentára, kde toto leto pracuješ a ako naložíš so svojím zárobkom ty. 

Domov
Zdieľať
Diskusia