Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. júla 2023, 16:00
Čas čítania 3:46
Richard Balog

Toto je 10 najlepších šiltoviek a klobúkov na leto pre mužov aj ženy

Toto je 10 najlepších šiltoviek a klobúkov na leto pre mužov aj ženy
Zdroj: MR PORTER
MÓDA MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Máme pre teba všetko – od cenovo dostupných produktov až po luxusné vyhotovenia z dielní módnych domov.

Na detailoch záleží a to platí v každom odvetví vrátane módy, pričom máme pocit, že práve pokrývky hlavy si nevážime dostatočne. Klobúky a šiltovky nám chránia tvár a oči pred ostrými slnečnými lúčmi, nečakaným lejakom a zároveň ti zachránia deň, ak máš zlé vlasy.

Najlepšie modely však môžu byť tajnou zbraňou tvojich každodenných outfitov – špeciálnou ingredienciou, ktorá z klasickej kombinácie urobí jedlo s tromi michelinskými hviezdičkami. Najmä v čase, keď značky naprieč celým spektrom odevného priemyslu ponúkajú pokrývky hlavy, ktoré sú dokonalým šperkom.

Toto sú najlepšie šiltovky a klobúky pre mužov aj ženy. Vyber si svojho favorita a povýš svoj letný štýl na nový level.

Odporúčané
Top 10 modelov bielych tenisiek: Vyber si svojho favorita spomedzi ikonických modelov a ako bonus ušetri desiatky eur Top 10 modelov bielych tenisiek: Vyber si svojho favorita spomedzi ikonických modelov a ako bonus ušetri desiatky eur 18. júla 2023, 17:00

Muži

Cherry LA
Zdroj: MR PORTER

Cherry LA Logo-Embroidered Baseball Cap    75 €

Výber otvárame mužskou šiltovkou z dielní značky Cherry LA, ktorú považujeme za jednu z najlepších na streetwearovej mape. Päťpanelová bejzbalová šiltovka má vyšitý motív Cherry Studios inšpirovaný ikonickým logom revúceho leva, ktorým sa začína množstvo obľúbených hollywoodskych filmov. 

Šiltovka je vyrobená z odolného bavlneného materiálu a má mierne zahnutý okraj. Nastav si zadnú záložku, aby ti pohodlne sedela. V ponuke MR PORTER nájdeš aj verziu s červeným šiltom a detailmi.

KAPITAL
Zdroj: MR PORTER

KAPITAL Printed Trucker Hat    100 €

Ak je tvoj rozpočet na letnú pokrývku hlavy maximálne 100 eur, máme pre teba ešte jeden zaujímavý tip, a to konkrétne od značky KAPITAL, ktorú pravidelne nosia viacerí domáci raperi vrátane Dalyba alebo Pil C-ho.

V tomto prípade ide o takzvanú „trucker“ šiltovku s prednou polovicou vyrobenou z penového materiálu a so zadnou časťou z priedušnej sieťoviny. Vybrali sme verziu v tmavosivom farebnom vyhotovení z kolekcie Kountry, ktorú zdobí nápis navrchu.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia