Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Telekom The Summer of Youth.
23. júla 2023, 16:00
Čas čítania 1:03
Sponzorovaný obsah

Čo počúvaš? Mladým Slovákom hrá rap, rock a japonská experimentálna hudba pre rastliny (ANKETA)

VIDEO ANKETY ELEKTRONICKÁ HUDBA HUDBA REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

Pokiaľ hľadáš tip na hudbu, inšpiruj sa týmito návštevníkmi Zlatých pieskov.

Horúce letné dni ťahajú k vode a tak to bolo aj u nášho moderátora Šajma, ktorý vybehol na bratislavskú pláž Zlaté piesky. Na tomto mieste sa rozhodol opäť pýtať mladých Slovákov, akú pesničku si naposledy pustili. A čo v týchto dňoch počúvaš ty?

Pokiaľ chceš svoj playlist trošku osviežiť, môžeš nabrať inšpiráciu z našej ankety. Do hudobnej knižnice si môžeš napríklad pridať experimentálnu japonskú hudbu Music for Plants. Ale nemusíš byť rastlina, aby si si takúto ambientnú hudbu užil. Alebo si nostalgicky zaspomínaj na rok 2014, keď remix pesničky Summertime Sadness od Lany Del Rey hral azda vo všetkých hudobných kanáloch. Máš chuť na nejaký ten český rap? Vypočuj si skladbu NNN Zlo od Yzomandiasa. Na Zlatých pieskoch sme našli aj Pokyho z kapely Medial Banana, ktorého súčasná „go-to“ pesnička je Gold Street od interpreta Lijah.

Preferuješ radšej hudobný žáner techno? Tak príď na párty Daytime Rave, ktorá sa začína o štvrtej poobede a končí o desiatej večer. Ideálna akcia pre tých, ktorí nechcú veľmi ponocovať alebo vstávajú ráno. Tento pop-up event je súčasťou série Electronic Beats, ktorú organizuje Deutsche Telekom, a je pre každého fanúšika tanečnej hudby a silných basov. Tak si ho nedaj ujsť a dôjdi 27. júla na Tyršák pod Starým mostom. Za vstup nedáš ani cent.

Chcem zistiť viac o Daytime Rave

Čakajú ťa interpreti, ktorí roztancujú každú tvoju končatinu. Akciu otvára producentka a DJ-ka Kristie Kardio, potom ťa za pultom rozohreje stúpajúca techno DJ-ka Nina Farrina a DJ set v podaní FVLCRVM-a. O ôsmej večer začne hrať berlínske duo DJ HEARTSTRING, ktoré aj celú párty uzatvorí o desiatej hodine večer.

Domov
Zdieľať
Diskusia