Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Telekom The Summer of Youth.
6. júla 2023, 12:00
Čas čítania 1:11
Sponzorovaný obsah

Párty ako z 90. rokov pod bratislavským Starým mostom. Na DAYTIME RAVE sa dostaneš zadarmo

Párty ako z 90. rokov pod bratislavským Starým mostom. Na DAYTIME RAVE sa dostaneš zadarmo
Zdroj: Telekom The Summer of Youth
HUDBA BRATISLAVA ELEKTRONICKÁ HUDBA HUDBA
Uložiť Uložené

Pop-up event sa uskutoční v netradičnom čase, takže ranné vstávanie nebude problém.

Svetová rave párty sa vracia do Bratislavy a ty nesmieš chýbať. Vďaka spoločnosti Deutsche Telekom sa v hlavnom meste opäť uskutoční obľúbený event zo série Electronic Beats. Tento rok je pripravených celkovo 8 koncertov. Po eventoch vo Viedni či v Prahe prichádza párty aj k nám. Bude 27. júla pod Starým mostom vedľa Tyršáku. Organizátori chceli vytvoriť priestor, ktorý bude pripomínať klasické rave párty deväťdesiatych rokov, a preto stavili na jednoduchý pop-up stage. Celý zážitok umocní nevšedné prostredie Starého mosta s výhľadom na Dunaj.

rave párty, Telekom The Summer of Youth
Zdroj: Telekom The Summer of Youth

Pop-up event v srdci hlavného mesta sa odohrá v zaujímavom čase. Začiatok je plánovaný na 16.00 h. Ide o tzv. formát daytime rave, ktorý je populárny najmä v zahraničí. Headliner sa na stage postaví o ôsmej, takže vystúpi počas západu slnka a skončí pred desiatou. Ak ťa ráno čaká vstávanie, tento event si vychutnáš bez výčitiek svedomia. O jedenástej už môžeš ležať v posteli.

rave párty, párty, Telekom The Summer of YouthTelekom The Summer of Youthrave párty, párty, Telekom The Summer of Youthrave párty, párty, Telekom The Summer of Youth
Zobraziť galériu
(6)

Párty roztočí Kristie Kardio, bratislavská DJ-ka a producentka, ktorá miluje silné basy a hypnotizujúce melódie. Po nej sa k pultu postaví Nina Farrina, ktorá patrí k najnovšej generácii slovenských techno DJ-ov, nasledovať bude Pišta Kráľovič aka FVLCRVM. Headlinerom celého eventu je nemecké duo DJ HEARTSTRING. Chalani z Berlína vo svojich setoch spájajú techno a trance, takže sa máš na čo tešiť.

Line-up Electronic Beats:
· 16:00 – 17:30 Kristie Kardio
· 17:30 – 19:00 Nina Farrina
· 19:00 – 20:00 FVLCRVM DJ set
· 20:00 – 22:00 DJ HEARTSTRING

Párty je súčasťou konceptu Summer of Joy, Youth, Freedom. Prostredníctvom neho chce Deutsche Telekom šíriť myšlienku, že mladí ľudia majú nárok na užívanie si mladosti a zábavy. Najmä počas náročnej doby, ktorú momentálne všetci prežívame. Aby si mohli mnohí fanúšikovia naplno užiť event v štýle Leta radosti, vstup na tento pop-up event bude voľný. Na event sa dostaneš cez Tyršák, kde bude kontrola pre kapacitu areálu.

zisti viac
Domov
Zdieľať
Diskusia