Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
17. júla 2023, 13:23
Čas čítania 0:30
Ema Stanovská

Burger s ružovou omáčkou? Reťazec Burger King ponúka „Barbie Combo“, ktoré odkazuje na nový film s Margot Robbie

GASTRO BARBIE BURGER KING GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

K burgeru dostaneš aj ružový vanilkový kokteil a „Kenove zemiaky“.

Blíži sa premiéra nového filmového spracovania Barbie a komerčné firmy sa predbiehajú v tom, kto vymyslí lepší tematický produkt. Najnovšie sa zapojila jedna z najznámejších sietí s rýchlym občerstvením Burger King, ktorý začal ponúkať Barbie Combo, píše CNBC.

Cheeseburger obsahuje kúsky slaniny a jasne ružovú omáčku, ktorá má podľa Burger Kingu „údenú“ príchuť. K tomu dostaneš ružový vanilkový kokteil s jahodovým práškom Nesquik a ružovým donutom zaveseným na slamke.

Burger dopĺňajú „Kenove zemiaky“, čo sú „len obyčajné hranolky“ – v súlade s vetou „on je len Ken“, ktorú si môžeš všimnúť na plagáte filmu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Burger King BR (@burgerkingbr)

Nie je to prvýkrát, čo Burger King ponúka jedlo s filmovou tematikou. Len minulý mesiac reťazec vydal v spolupráci s filmom „Spider-Man: Cez paralelné svety“ červený Whopper.

Premiéry filmu sa v slovenských kinách dočkáme 20. júla 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia