Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. júla 2023, 13:48
Čas čítania 1:08
Martin Adam Pavlík

Buchinger sa vracia do boja. Postaví sa proti nebezpečnému knokautérovi

Buchinger sa vracia do boja. Postaví sa proti nebezpečnému knokautérovi
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY IVAN BUCHINGER MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ivan Buchinger sa vracia do klietky po vyše roku, počas ktorého sa zotavoval zo zranenia ramena a kolena. Predstaví sa na pražskej Štvanici.

Slovenská MMA legenda v poslednom zápase stratila svoj titul ľahkej váhy s neporazeným Losenom Keitom. Buchinger po tomto súboji absolvoval dve operácie. Jeden z najúspešnejších slovenských zápasníkov je však znova pripravený do boja.

Keďže sa vracia po dlhšom čase, chcel ľahší zápas na rozbeh. Vyzerá to však tak, že to nebude mať úplne jednoduché ani tentoraz. „Priznám sa, že som sa chcel vrátiť už skôr, než čakať na zápas v Októbri (Oktagon 47) na Bratislavu. Cítim sa dobre a neviem sa dočkať, kedy sa vrátim do klietky,“ povedal zápasník.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Abou Tounkara (@yondaime2307)



Jeho súperom bude na turnaji Oktagon 45 šampión organizácie Hexagone MMA Francúz Aboubakar Tounkara so skóre deväť výhier a štyri porážky. Rodák z Paríža z deviatich výhier až šesťkrát súperov ukončil na KO/TKO a trikrát z toho v prvom kole. Práve proti Tounkarovi sa mal predstaviť na Oktagon 27 v roku 2021 ďalší Slovák, Rony Paradeiser. Tento súboj sa neskôr zrušil.

Odporúčané
Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač 1. mája 2024, 10:00

„Cítim sa veľmi dobre. Myslím si, že som tam, kde som bol predtým, fyzicky aj mentálne. Nechcem ešte ukončiť kariéru, a keď telo bude fungovať, rád by som pokračoval aj naďalej,“ povedal Buchinger a dodal, že by sa časom rád dopracoval k odvete s Keitom.

Na Štvanici budú tento rok až dva turnaje (v piatok 28. júla a v sobotu 29. júla), pričom „Buki“ sa objaví na sobotňajšom. Predstaví sa na ňom aj jeho spomínaný premožiteľ Losene Keita či český „Terminátor“ Karlos Vémola. „Bol som tam pred dvoma rokmi a bolo to brutálne. Vtedy som si hovoril, že by som na Štvanici jedného dňa rád bojoval. Myslím si, že teraz prišiel ten správny čas,“ povedal Buchinger. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia