Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2023, 17:31
Čas čítania 1:34
Denisa Šútorová

Selena Gomez na Instagrame unfollowla Dua Lipu, Zayna Malika aj sestry Hadidové. Nevieš si udržať priateľov, odkazujú fanúšikovia

OSOBNOSTI OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Nie je známe, prečo sa na Instagrame speváčka rozlúčila s Dua Lipou a so sestrami Hadidovými, s Malikom vraj v marci tohto roka tvorili zamilovaný pár. „To, že sa Selena nebaví ani so ženou, ktorá jej darovala obličku, hovorí za všetko,“ píše internet.

Rok v šoubiznise sa začal obrovskou mediálnou kauzou medzi Selenou Gomez a Hailey Bieber, a ako sa zdá, internet neprestáva meno Selena skloňovať ani dnes. Najsledovanejšia žena Instagramu totiž na sociálnej sieti neustále prekvapuje. Ako poukázal bulvárny portál TMZ, speváčka údajne unfollowla niekoľko známych celebrít, medzi ktorými nechýba Dua Lipa, Zayn Malik či Gigi a Bella Hadid. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Hoci je zatiaľ nejasné, prečo tak speváčka urobila, dôvodov môže byť hneď niekoľko. V prvom rade ak si verným fanúšikom Seleny, zrejme ti neuniklo, že ešte v marci tohto roka ju spájali práve so Zaynom Malikom. Hoci Selena vyhlásila, že je „single“, s Malikom ich údajne v nemenovanej reštaurácii v New Yorku videli, ako sa bozkávajú.

Na TikToku to prezradila tiktokerka Klarissa. Vo videu hovorí, že obe s kamarátkou pracujú v reštauráciách, do ktorých občas chodia celebrity, a jej kamoška jej v jeden „osudný deň“ poslala správu v takomto znení: „Selena a Zayn práve vošli ruka v ruke a bozkávali sa. A ja som ich usadila. Dievča, všetci na svete ľutujú Selenu Gomez, zatiaľ čo ona je tu s Giginým baby daddym.“ Video si pozrieš vyššie. Hoci dvojica vzťah nikdy nepotvrdila, klebety o nej sa neprestávajú šíriť ani dnes.

Odporúčané
Yael: Tomy Kotty mi na liečenie doniesol kinderko s tým, že som p*ssy boy, ale podržal ma. Texty som tam písal na WC (Rozhovor) Yael: Tomy Kotty mi na liečenie doniesol kinderko s tým, že som p*ssy boy, ale podržal ma. Texty som tam písal na WC (Rozhovor) 6. mája 2024, 12:30

S Gigi a Bellou Hadid sa Gomez vraj často stretávala aj v súkromnom živote. Selena dokonca len pred pár mesiacmi zdieľala tiktokové video, v ktorom hovorí, že si želá, aby bola taká krásna ako Bella Hadid. Prečo teda ten unfollow, nie je známe a to isté platí aj v prípade Dua Lipy. Začiatkom roka sa vraj v šoubize skloňovalo, že chystajú spoluprácu.

Gomez sa niekoľkokrát vyjadrila, že si od sociálnych sietí rada dáva pauzu najmä pre ich toxicitu, a je celkom zrejmé, že vymazanie spomínaných celebrít nie je len náhoda. Hoci je speváčkina vec, s kým udržiava alebo neudržiava kontakt, po kauze s Hailey či Kylie Jenner sa okolo nej zbieha poriadna dávka kontroverzie. Fanúšikovia na Instagrame totiž narážajú na to, že Selena sa prestala priateliť aj s Franciou Raisou, ktorá jej darovala obličku. 

Selena Gomez
Zdroj: Instagram (Selena Gomez)

„To, že už nie je kamarátka ani s Franciou, hovorí za všetko,“ píše fanúšička na Instagrame. Iní zas dodávajú, že Selena má problém udržať si priateľov.

Domov
Zdieľať
Diskusia