Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. júna 2023, 10:52
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Tom Cruise zviezol v helikoptére babičku svojej kolegyne. Vďaka hercovi prekonala strach z lietania

FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE 7 SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Keď za ňou prišiel hviezdny Tom Cruise, nedokázala povedať nie.

Hayley Atwell, ktorá hrá v Mission Impossible postavu Grace, povedala hereckému kolegovi Tomovi Cruiseovi o svojej starej mame, ktorá má strach z lietania v helikoptére. Cruise jej preto navrhol, že ju na Štedrý večer zoberie na výlet helikoptérou, prezradila herečka pre Entertainment Tonight. „Neboj sa, Hayley. Doprajeme si čas. Bude to krásny rodinný výlet,“ ubezpečil ju Cruise.

Atwell najprv svoju starú mamu vzala na základňu s helikoptérami, kde si dali spoločne čaj. Tá však vnučke zdôraznila, že ju do helikoptéry v žiadnom prípade nedostane, píše The Hollywood Reporter. Keď však za nimi prišiel Tom Cruise, ihneď zmenila rétoriku. 

„Ahoj, Tom, ako sa máš, drahý?“ pýtala sa priateľsky herca. Keď jej ponúkol, že by jej veľmi rád ukázal Londýn z helikoptéry, bola nadšená a ihneď z nej opadol strach. „Bolo to krásne,“ komentoval príjemný zážitok Cruise.

Hayley Atwell a Toma Cruisea uvidíme spoločne v novej časti Mission: Impossible s podnázvom Dead Reckoning Part One. Premiéra filmu je na Slovensku plánovaná na 13. júla 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia