Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Netflix v júli: najlepšie a najočakávanejšie nové seriály a filmy. Skončí sa Zaklínač a pobavia komédie

Netflix ešte nevydal zábery k týmto posledným častiam, a tak si diváci môžu len domyslieť, kam sa asi príbeh posunie vzhľadom na udalosti v prvých piatich epizódach. Určite v nich bude opäť Ciri, Yennefer, Geralt, záporák Rience a ďalší čarodejníci. V závere série sa musia rozlúčiť s Henrym Cavillom, ktorý v role Geralta z Rivie končí a od 4. série ho nahradí Liam Hemsworth (Hunger Games). 

Bird Box Barcelona – 14. 7. 

Bird Box so Sandrou Bullock je doteraz jedným z najúspešnejších filmov od Netflixu. Nie je isté, či niekedy dorazí aj pokračovanie, no Netflix dovtedy bude skúšať rôzne spin-offy. Prvým takýmto experimentom je španielska verzia Bird Boxu.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Tento film zobrazí, ako to vyzeralo v Barcelone, keď ľudia začali hromadne páchať samovraždy. Prinútilo ich k tomu niečo, čo uvideli (divák to stvorenie či entitu nikdy nevidí). Ak si však zakryjú oči, nič sa im nestane. 

The Out-Laws – 7. 7. 

Akčná komédia od režiséra Tylera Spindela (Wrong Missy, Father of the Year) zobrazí Adama Devina v role bankového manažéra, ktorý sa raz opije a pred rodičmi svojej partnerky (Nina Dobrev) prezradí detaily o jeho banke.

Krátko nato ich banku vykradnú a on začne upodozrievať svojich potenciálnych svokrovcov na čele so svokrom v podaní Piercea Brosnana (James Bond). Vzhľadom na predošlé filmy režiséra sa dá očakávať, že pôjde o ďalšiu z radu jednohubiek od Netflixu s trochou akcie a humoru. 

Bonus: Puss in Boots: The Last Wish – 13. júl

Kocúr v čižmách 2 nie je originálny film Netflixu, ale aj tak si zaslúži miesto v článku. Skončil ako jeden z najlepších animovaných filmov minulého roka, keď prekvapil s hĺbkou svojho príbehu a úžasnou, štylizovanou animáciou v štýle Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Kocúr v čižmách nečakane obnovil záujem divákov o svet Shreka a svojimi dospelými, citlivo podanými témami, vtipnými scénami a netradičnou animáciou potešil každého diváka a recenzenta. 

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia