Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2023, 16:30
Čas čítania 2:58
Dominik Vetrák

Netflix v júli: najlepšie a najočakávanejšie nové seriály a filmy. Skončí sa Zaklínač a pobavia komédie

Netflix v júli: najlepšie a najočakávanejšie nové seriály a filmy. Skončí sa Zaklínač a pobavia komédie
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX PROGRAM NETFLIX
Uložiť Uložené

Pozri sa len na to najzaujímavejšie, čo v júli vyjde na Netflixe vrátane nových filmov, seriálov, rozprávok a dokumentov.

Keďže na Netflixe vyjde každý mesiac až príliš veľa nového obsahu na to, aby to ktokoľvek stíhal sledovať a vyhýbať sa pritom priemerným veciam, je vhodné predstaviť tie najočakávanejšie kúsky. Čo sa teda oplatí pozerať na Netflixe v júli?

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály, ktoré na Netflixe vyjdú v júli 2023 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály, ktoré na Netflixe vyjdú v júli 2023 27. júna 2023, 14:30

Dragon Prince – niekedy v júli

Štvrtá séria animovaného fantasy bola zatiaľ najslabšia, ale aj napriek tomu ide stále o jeden z tých najkvalitnejších animovaných seriálov od Netflixu. Hlavnými postavami sú mladý mág Callum a elfka Rayla, ktorá je jeho odvekou nepriateľkou. Ich rasy spolu vedú vojny, no Callum a Rayla sa stanú majákom mieru a spoločne sa pustia do boja proti väčšiemu zlu, ktoré ohrozuje celý svet. 

Piata séria Dragon Prince bude mať lepšie tempo ako tá predošlá a diváci sa dočkajú aj viacerých súbojov čarodejov či skvelo napísanej romantickej zápletky, na ktorej pracujú už od prvej série. Seriál má krásnu animáciu a špičkovú prácu hlasových hercov.

Wham! – 5. júl

Fanúšikovia hudobných dokumentov si zgustnú na pohľade na legendárnu skupinu Wham! vedenú frontrunnerom Georgeom Michaelom. Otázkou zostáva, koľkokrát v dokumente zaznie úsek zo skladby Last Christmas. Dokument už tradične zobrazí začiatky skupiny a ich vzostup na vrchol. 

The Lincoln Lawyer (Season 2 Part 1) – 6. júl

Úspešná adaptácia kníh od Michaela Connelyho od Netflixu sa vráti s novým kriminálnym prípadom. Manuel Garcia-Rulfo hrá v seriáli právnika Mickeyho Hallera, ktorý využíva svoje auto ako kanceláriu a často sa v ňom stretáva s klientmi a inými ľuďmi. V súdnych sieňach má zase tendenciu ohýbať pravidlá tak, aby sa to hodilo jemu.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Ide o netradičného právnika, ktorý nedodržiava pravidlá, no chce pomôcť ľuďom. Diváci, ktorým sa páčil rovnomenný film s Matthewom McConaugheym v hlavnej role, vedia, čo môžu očakávať od seriálu. Na konci prvej série sa z Mickeyho stal úspešný a celkom bohatý právnik, čo bude chcieť v druhej sérii využiť na rozšírenie svojho podnikania. Netflix 2. sériu rozdelil na dve časti, takže nové epizódy vyjdú ako 6. júla, tak 3. augusta 2023.  

They Cloned Tyrone – 21. júl

Séria náhod privedie trio kamarátov (Jamie Foxx, Teyonah Parris a John Boyega) do tajného laboratória, kde odhalia hrozivú konšpiráciu. Okrem toho, že v ňom robia nejakí šialení vedci ilegálne experimenty, sa tam nachádzajú aj ich klony. Na čo sú však vláde klony obyčajných Afroameričanov? Trailery na film ukazujú mix akcie, humoru a bizarných dejových zvratov v afroamerickom prostredí a kultúre. 

The Witcher (3. séria, 2. časť) – 27. júl

Posledné tri časti z tretej série Zaklínača dorazia vyše mesiac po prvých piatich. Netflix tak pokračuje v overenom modeli vydávania úspešných seriálov v dvoch častiach, vďaka čomu sa o ich novinkách hovorí dlhšie ako na internete, tak medzi samotnými divákmi (vyskúšali si to pri predošlej sérii Stranger Things). 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia