Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2023, 9:46
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Nick Fury a War Machine chcú zbombardovať Slovensko. Naša krajina je v marvelovskom seriáli na smiech

Nick Fury a War Machine chcú zbombardovať Slovensko. Naša krajina je v marvelovskom seriáli na smiech
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY SECRET INVASION
Uložiť Uložené

V druhej epizóde Secret Invasion má Slovensko vtipné cameo.

Marvelovský seriál Secret Invasion má za sebou dve zo šiestich epizód. Naše dojmy po ich pozretí sú rozpačité, ale seriál nás baví a budeme ho sledovať, keďže má potenciál. Slovenských divákov pritom druhá časť mohla poriadne potešiť. 

Odporúčané
Nové filmy v kinách v júli 2023: Mission: Impossible, Oppenheimer a Barbie zvedú súboj leta Nové filmy v kinách v júli 2023: Mission: Impossible, Oppenheimer a Barbie zvedú súboj leta 28. júna 2023, 12:30

Tvorcovia zakomponovali Slovensko do jednej z vtipných scén. Rhodey alias War Machine vystupuje pred svetovými politikmi, keď sa zodpovedá za teroristický útok, do ktorého sa zamotal spolu s Nickom Furym, niekdajším agentom USA. 

Počas scény však Rhodeyho opakovane vyrušuje reprezentantka Slovenska a gúľa pritom očami. Rhodey následne povie, že ak Slovensko ešte raz zagúľa očami, zbombarduje ho. V tom ho neskôr podporí aj samotný Nick Fury. Spomínané scény sa dajú pozrieť na Disney+ približne od 30. minúty epizódy. 

Secret Invasion
Zdroj: Disney+
Domov
Zdieľať
Diskusia