Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Videli sme prvé dve časti Secret Invasion s Nickom Furym. Marvel má vážny problém

V rámci marvelovskej produkcie je však tento druh deja zaujímavý, keďže akcia je druhoradá (bohužiaľ aj celkom banálna a nevýrazná aj na seriálové rozpočty a produkčné hodnoty) a takmer úplne bez humoru. Tvorcovia cielili na serióznejšie podaný príbeh pre starších divákov. Tí mladší, zvyknutí na výbuchy, rôzne vtipy a komiksové odkazy, sa budú pravdepodobne trochu nudiť.

Secret Invasion má potenciál, má zábavné dejové zvraty a zaujme tým, že divák musí uvažovať o tom, kto je Skrull a kto skutočný človek. Seriálu však zrážajú nohy klišé a stereotypné dejové línie. Ak sa scenáristi viac zamerajú na zostarnutého Nicka Furyho mimo formy, môže to do sveta Marvelu priniesť niečo nové a neopozerané.

Secret Invasion
Zdroj: Marvel Studios

Po dvoch častiach je Secret Invasion len priemerným komiksovým seriálom v špionážnom žánri, ktorý takmer ničím nenadchne. Najviac pozitív z neho srší v momentoch, keď sa v ňom stane na pomery marveloviek niečo netradičné.

Odporúčané
RECENZIA: Secret Invasion – najhlúpejší seriál od Marvelu, ktorý nemal nikdy vzniknúť RECENZIA: Secret Invasion – najhlúpejší seriál od Marvelu, ktorý nemal nikdy vzniknúť 26. júla 2023, 17:00

Dobrým príkladom je koniec prvej časti či rozhovor Furyho s Rhodesom alias War Machineom (Don Cheadle) v tej druhej. Pomalé tempo je najväčším problémom tohto seriálu. Marvel si vypestoval netrpezlivých divákov, pre ktorých bude možno až neznesiteľné. 

P. S. Olivia Colman (Favoritka, The Crown) má úžasnú postavu a podáva skvelý herecký výkon. Na druhej strane, Emilia Clarke (Game of Thrones) je nevýrazná (aké to prekvapenie).

1. časť minisérie si na Disney+ budeš môcť pozrieť už 22. júna 2023.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia