Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
FRESH BUZZ: Hailey Bieber otvorene o tom, či s Justinom plánujú rodinu. Stále preto plačem, tak veľmi chcem deti

Namiesto toho, aby si hejterku (alebo hejterov) zablokovala alebo ich fotky porovnávala s obrázkom kozy, ako to urobila RiRi (pamätáš?), si vybrala heslo: kto do teba kameňom, ty doňho chlebom. 

Jej „úderom“ bolo ďalšie usmievavé selfíčko s rodičmi, pod ktoré napísala„Najskôr sa za teba pomodlím. Keďže ťa tak veľmi zaujíma, ako vyzerajú moji rodičia, prosím, vedz, že sú tí najobetavejší ľudia na svete. Rozhodli sa stráviť celý svoj život tým, že sa nezaoberajú triviálnymi vecami, ako je vzhľad a urážanie rodičov ľudí na Twitteri, ale namiesto toho sa stali pedagógmi, ktorí zasvätili svoj život učeniu, kultivovaniu mladých plytkých myslí (jeden z najdôležitejších a zároveň najmenej ohodnotených jobov, ktoré máme).“  

„Takže, prosím, odhlás sa odtiaľto, choď do školy, objím svojho učiteľa a prečítaj si učebnicu a pomedzi to sa choď pozrieť do zrkadla a vedz, že aj ty si krásny, pretože takéto nenávistné veci pramenia iba z vnútorného nepokoja. Boh Ti žehnaj,“ dodala hviezda a celý text zakončila podpisom: „Ja a moja KRÁSNA rodina.“ 

Problémy v raji? Toto si Jennifer s Benom vraveli počas horlivej konverzácie

Keď sa Jennifer Lopez a Ben Affleck dali po 20 rokoch opäť dokopy (a neskôr spečatili svoju love story nečakanou svadbou), fanúšikovia po celom svete písali, že „láska ešte existuje“. Posledné udalosti a zábery paparazzov však podľa zahraničných médií poukazujú na problémy v raji (a my dúfame, že sa zase len raz preháňa). Ale schválne, čo sa naozaj medzi Bennifer stalo?

Na nedávnej premiére najnovšej filmovej novinky Jennifer Lopez The Mother (recenziu sme ti priniesli tu), sa herečka ukázala v plnej paráde po boku pána manžela. Okrem toho, že vyzerala skvostne v krémovom komplete, ktorý tvorila podprsenka, flitrovaný trenčkot a maxisukňa, si prítomný všimli aj horlivú konverzáciu s Benom. Na hercovej tvári bol prekvapený a trochu „naštvaný výraz“ a rýchle gestá, ktoré sa stali virálne. Podľa portálu Page Six prítomní na evente usúdili, že rozhovor vyzeral viac ako napätá hádka. Ben mal byť „podráždený a frustrovaný,“ zatiaľ čo Jen mala byť trochu smutná. Ak práve hádžeš jeden „Otčenáš“ za Bennifer a dúfaš, že ide len o nedorozumenie, máme pre teba potešujúce správy.

@mt.media.news

Jennifer Lopez and Ben Affleck do the argument was about!_

♬ nhạc nền - mt.media.news


Blízky zdroj dvojice totiž pre Page Six povedal„Jasne vidíte, že sa rozprávajú a ona ho počúva,“ hovorí. Ben je okrem toho vraj skvelý a skúsený rozprávač a počas prejavu často používa gestá a výraznú mimiku. Skrátka, na Taliana, že jo?

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 3 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia