Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
FRESH BUZZ: Hailey Bieber otvorene o tom, či s Justinom plánujú rodinu. Stále preto plačem, tak veľmi chcem deti

„Mám telesnú dysmorfiu. Nikdy sa nevidím tak, ako ma vidia ostatní ľudia. V živote som ani chvíľu nemilovala svoje telo,“ povedala Megan, ktorú FHM v roku 2008 vymenoval za najsexi ženu sveta. Sexbomba a hviezda Transformers priznala, že problémy s vnímaním vlastného tela sa u nej začali už v ranom veku. Časť rozhovoru nájdeš vo videu nižšie.

Trendu rosé podľahli Megan Fox, Hailey Bieber aj Emily Ratajkowski.
Trendu rosé podľahli Megan Fox, Hailey Bieber aj Emily Ratajkowski. Zdroj: Instagram/Dimitris Giannetos

„Keď som bola malá, mojou obsesiou bolo, aby som vyzerala dobre. Nie som si istá, prečo som taká mladá vnímala svoje telo, ale prostredím to nebolo, pretože som vyrastala vo veľmi nábožnom prostredí, kde takého veci neboli akceptované. Myslím si, že cesta lásky k sebe samej bude nekonečná,“ hovorí Megan a dodáva, že si najskôr želala, aby si ľudia jej fyzický vzhľad vôbec nevšímali. „Želala som si, aby si všimli moju auru, pretože mám dúhovú auru a je to špeciálne,“ vysvetľuje.


Kým niektorí fanúšikovia na Youtube komentujú, „že Megan je nádherná zvnútra aj zvonka“, iní narážajú na to, že v Transformeroch 1 a 2 vyzerala lepšie. Fanúšička Ernie zase vtipne podotkla, že „Megan pózuje takmer nahá, ale dúfa, že si ľudia všimnú jej dúhovú auru.“ Ach, tí dokonalí a nedotknuteľní fans, však? Megan, si naša topka, chápeme, čo chceš povedať.

„Zendayini rodičia sú škaredí,“ napísala hejterka na Twitteri. Odpoveď hviezdy zlomila internety

Podľa najnovších správ, ktoré prichádzajú priamo z Hollywoodu, nie si na sociálnych sieťach „safe“ ani v prípade, že sa voláš Zendaya. Hviezda Euphorie a obľúbená fashionistka sa ešte v roku 2015 popasovala s hejterom na Twitteri, ktorý sa navážal do výzoru jej rodičov. Podľa portálu Tyla sa reakcia hviezdy, ako aj celá kauza v posledných dňoch stávajú hotovým virálom.

Hejteri sa navážali do výzoru Zendayiných rodičov. Diplomatická odpoveď hviezdy je virálom aj dnes.
Hejteri sa navážali do výzoru Zendayiných rodičov. Diplomatická odpoveď hviezdy je virálom aj dnes. Zdroj: Twitter/Zendaya

V roku 2015 niekto na Twitter prezdieľal selfíčko Zendaye s rodičmi Claire Stoermer a Kazembem Ajamuom Colemanom s tým najhorším úmyslom, a to vyvolať búrlivú debatu o ich vzhľade. Pod fotkou sa okamžite objavil nechutný komentár: „Jej rodičia sú vážne škaredí, plakala by som, keby tak vyzerali moji,“ odznelo, k čomu sa súhlasne pridali aj ďalší. To si však všimla aj Zendaya.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia