Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. mája 2023, 13:30
Čas čítania 3:42
Richard Balog

FOTO: 10 jarných outfitov plných sexepílu a hravosti. Slovenky a Češky to vedia v kúskoch zo sekáča aj za tisíce eur

FOTO: 10 jarných outfitov plných sexepílu a hravosti. Slovenky a Češky to vedia v kúskoch zo sekáča aj za tisíce eur
Zdroj: Instagram/@andicsinger, @karolinachomistek
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Vychutnaj si novú módnu inšpiráciu v podaní influenceriek, blogeriek či modeliek s vycibreným vkusom.

Apríl ovládli mestské kombinácie plné sexappealu, sviežich jarných farieb, hravosti aj aktuálnych trendov vrátane pletených svetríkov. Toto je 10 žien a rovnaký počet outfitov, ktorým udeľujeme plný počet bodov a ich inšpiráciou urobíš dobrú voľbu.  

Tešiť sa môžeš na Petru Mackovú, Karolínu Mališovú, ale aj Andy Csinger či Alexandru Sedláčkovú. Bonusom sú dva mužské outfity Jana Hrdličku a Luboša Kulíška.

Odporúčané
Výrazne odhalená Beyoncé, Rihanna v pápežskom rúchu aj Kanye West. Vybrali sme najlepšie outfity z Met Gala za posledných 30 rokov Výrazne odhalená Beyoncé, Rihanna v pápežskom rúchu aj Kanye West. Vybrali sme najlepšie outfity z Met Gala za posledných 30 rokov 30. apríla 2023, 11:00
Karolína Mališová
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova

Karolína Mališová @karolinamalisova

Jarný outfit ako vystrihnutý z magazínu predviedla Karolína Mališová v uliciach Prahy, keď postavila do hlavnej úlohy béžový trenčkot s ideálnou dĺžkou. Skvelo vyzerajú aj svetlé nohavice s vysokým pásom v zvonovom strihu v kombinácii s elegantným vrchným dielom, pod ktorým influencerka mala oblečený len skrátený top v bielej farbe. Ten dodal celému outfitu sexappeal v adekvátnej miere.

Sladkou čerešničkou a najvýraznejším kontrastom je kabelka od módneho domu Dior v bledoružovom vyhotovení so zlatými detailmi, ktorá stojí 3 600 eur v online obchode.

Alexandra Sedláčková
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova

Alexandra Sedláčková  @alexsedlackova

Na sexappeal v adekvátnej miere vsadila aj influencerka Alexandra Sedláčková, ktorá v rámci spolupráce s obchodom Zalando vyskladala takýto svieži jarný outfit. Ústredným prvkom je v tomto prípade dlhá rifľová sukňa s hlbokým rozparkom v prednej časti v bielom vyhotovení, ktorú Alex doplnila o skrátenú košeľu s predĺženými rukávmi a neukončeným patentom.

Ako obuv zvolila elegantné svetlé kožené čižmy na drevených podpätkoch. Pozitívne hodnotíme aj cenovo dostupnú alternatívu ikonickej kabelky Bottega Veneta. Všetko spolu funguje na výbornú a v prípade, že hľadáš tip na originálny outfit v mestskom štýle, inšpirácia je vítaná. 

Viktória Ortner
Zdroj: Instagram/@viki.ortner

Viktória Ortner  @viki.ortner 

Presne takto si predstavujeme outfit, z ktorého na prvý pohľad srší sebavedomie. Modelka, influencerka a mama na plný úväzok Viktória Ortner si tentoraz získala naše srdcia vďaka osvedčenej čierno-bielej kombinácii, ktorú doplnila o neprehliadnuteľný zlatý šperk.

Viktória sa v uliciach Nice predviedla v predĺženom úzkom saku s hranatými ramenami z dielní módneho domu Saint Laurent za viac ako 2 000 eur, nohaviciach s krátkymi spodnými rozparkami od značky Khaite NY a otvorených bielych topánkach Gia Borghini s cenou okolo 400 eur.

Samby si našli miesto aj v šatníku návrhárky Ivany Mentlovej.
Samby si našli miesto aj v šatníku návrhárky Ivany Mentlovej. Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Ivana Mentlová @ivanamentlova

Jedna z najvyhľadávanejších českých módnych dizajnérok Ivana Mentlová je nekorunovanou kráľovnou luxusu a presvedčila nás o tom aj v apríli, keď na prechádzku Prahou zvolila outfit v hodnote viac ako 30 000 eur. 

Ivana zladila kožený kabát s vintage efektom od vlastnej rovnomennej značky s tmavými rifľami v boyfriend strihu CELINE, základným tričkom Dries Van Noten a teniskami Adidas Originals Samba, ktoré nájdeš v ponuke online obchodu Footshop. Najdrahšou položkou je ikonická kabelka Hermès Kelly v sivom vyhotovení. 

Dominique Alagia
Zdroj: Instagram/@domialagia

Dominique Alagia  @domialagia

Skvelú premiéru vo výbere najlepších outfitov v podaní Sloveniek a Češiek má influencerka, respektíve tiktokerka Dominique Alagia. Atraktívna tmavovláska predviedla na pražskom týždni módy tento sexepílom nabitý vzhľad, ktorému dominovali krátke čierne šaty s farebnými motívmi od domáceho návrhára Tobiasa Schuberta a dvojica opaskov od značky Poner.

Luxusný punc dodáva vizáž a kabelka Dior Saddle v čiernom vyhotovení so zlatými prvkami. Tento nadčasový doplnok kúpiš za 3 600 eur v online obchode.

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia