Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
FOTO: 10 jarných outfitov plných sexepílu a hravosti. Slovenky a Češky to vedia v kúskoch zo sekáča aj za tisíce eur

Petra Macková  @pepamack 

Slovenka Petra Macková, ktorá dlhé roky žije v Austrálii, má módu v krvi a vďaka štíhlej postave vyzerá fantasticky vo všetkom, čo si na seba oblečie.

Módna ikona a influencerka s viac ako milión followermi na Instagrame nás v apríli ohúrila v tomto minimalistickom jarnom outfite, keď zladila mierne nadrozmerné sako v svetlom vyhotovení s bielym tričkom a so svetlomodrými rifľami s vysokým pásom v rovnom strihu. Kombináciu ako stvorenú na večer v meste doplnila o otvorenú obuv s hranatou platformou, úzke slnečné okuliare a mini kabelku so známym monogramom Christian Dior. 

Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsinger

Andy Csinger  @andicsinger

Influencerka Andy Csinger po presune z Austrálie na juh Talianska výrazne obmenila svoj šatník a zatiaľ čo v minulosti preferovala škandinávsky minimalizmus, teraz žiari vo výrazných kúskoch.

V apríli predviedla viacero štýlových siluet, spomedzi ktorých sme vybrali túto trendovú kombináciu prúžkovaného pleteného svetríka s ľanovými šortkami s vysokým pásom a so svetlohnedými čižmami na vysokých podpätkoch. Chválime aj výber slnečných okuliarov v nadčasovom čiernom vyhotovení s mačacími očami. 

Erika Palkovičová
Zdroj: Instagram/@eripalko

Erika Palkovičková  @eripalko

Na pražskom týždni módy zahviezdila aj slovenská modelka Erika Palkovičová, ktorá má za sebou desiatky prehliadok a reklamných kampaní pre módne domy.

Pred fotografmi sa ukázala v koženej leteckej bunde s dĺžkou do pása od návrhárky Ivany Mentlovej v hodnote niekoľkých tisíc eur, ktorú doplnila o čierne kožené nohavice, biele topánky od značky Maison Margiela a mini kabelku na retiazke s logom Chanel. Jednoduché, štýlové a náramne atraktívne.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Karolína Chomisteková  @karolinachomistek

Len veľmi málo Sloveniek nás svojím vkusom baví tak ako Karolína Chomisteková. Bývalá kráľovná súťaže krásy si tentoraz podmanila našu redakciu vďaka sviežemu jarnému outfitu od značky NA-KD, ktorý pozostával z oversized saká a voľných nohavíc.

Pod tým mala Karolína oblečené skrátené biele tričko a ako doplnky zvolila zlaté šperky Tiffany & Co. a kabelku značky Fendi v hodnote približne 2 000 eur. 

Jana Tomas
Zdroj: Instagram/@janatini

Jana Tomas  @janatini

Posledný ženský outfit v aprílovom výbere patrí influencerke a návrhárke Jane Tomas, ktorá roky v modelingu zužitkovala do originálneho štýlu.

Jana v tomto prípade stavila kartu na produkty v duchu osemdesiatych rokov a urobila dobre. Skrátené sako v širokom strihu s množstvom detailov a odhaleným chrbtom od slovenskej značky Bagbet zladila s tmavými prúžkovanými nohavicami, kovbojskými čižmami zo Zary a krátkym bielym topom z obchodu H&M. Výber doplnkov padol na obľúbenú kabelku Jacquemus za približne 500 eur a slnečné okuliare od módneho domu Saint Laurent.

BONUS

Jan Hrdlička
Zdroj: Instagram/@jan_hrdlicka

Jan Hrdlička  @jan_hrdlicka

Jednoduchý mužský outfit, ktorý vyskladáš z modelov oblečenia vo svojom šatníku. Jan Hrdlička má na sebe oblečené kúsky od značky GAP.

Jakub Kulíšek
Zdroj: Instagram/@jakubkulisek

Luboš Kulíšek  @luboskulisek

Úplný záver článku patrí influencerovi Lubošovi Kulíškovi v tomto preppy outfite, ktorému dominujú čierna motorkárska bunda, sivé rifle s vintage efektom v rovnom strihu a kožené topánky.

Odporúčané
8 outfitov, ktoré dokazujú, že Donald Glover a.k.a. Childish Gambino je majstrom elegantného luxusu aj ležérneho mestského štýlu 8 outfitov, ktoré dokazujú, že Donald Glover a.k.a. Childish Gambino je majstrom elegantného luxusu aj ležérneho mestského štýlu 23. apríla 2023, 14:00
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia