Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. apríla 2023, 12:15
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Na 2. sériu Arcane od Netflixu si počkáš najmenej do roku 2024

Na 2. sériu Arcane od Netflixu si počkáš najmenej do roku 2024
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ARCANE: LEAGUE OF LEGENDS
Uložiť Uložené

Tvorcovia animovaného hitu nepríjemne schladili očakávania divákov. Prečo budeme čakať tak dlho?

Server IGN prišiel s informáciou, že obľúbený animovaný seriál Arcane od Netflixu a Riot Games dostane 2. sériu najskôr v roku 2024. Potvrdil to šéf štúdia Nicolo Laurent. Prvá séria pritom na Netflixe premiérovala ešte koncom roka 2021. Výroba druhej série teda potrvá viac ako dva roky. 

Odporúčané
Kaskadér Keanu Reevesa: Na bolesť z pádu zo schodov sa nedá pripraviť. Keanu je ešte milší človek, ako si myslíte (Rozhovor) Kaskadér Keanu Reevesa: Na bolesť z pádu zo schodov sa nedá pripraviť. Keanu je ešte milší človek, ako si myslíte (Rozhovor) 14. apríla 2023, 12:30

Arcane bol úspešný od prvého dňa, a tak Netflix rýchlo odsúhlasil druhú sériu. Tvorcovia si však neboli istí, či bude seriál úspešný, a tak na ňom začali pracovať až po tom, čo si Netflix vyžiadal pokračovanie. Dlhé čakanie spôsobuje aj snaha tvorcov vytvoriť opäť úžasný animovaný seriál, či už ide o scenár a hercov, alebo kvalitu animácie a celkový vizuál, ktorý bol v prvej sérii jedinečný. 

Šéf štúdia Riot, ktoré vyrába hry a príbehy zo sveta League of Legends, v ktorom sa odohráva aj dej seriálu Arcane, už videl niektoré epizódy druhej série, no potrvá ešte dlho, kým všetky dokončia na 100 %. 

Domov
Zdieľať
Diskusia