Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2023, 14:30
Čas čítania 5:35
Tímea Krauszová

Toto sú obchody, kde dostaneš najviac kozmetických vzoriek a (skoro vždy) zadarmo. Niekde si môžeš dokonca odliať mejkap

MÓDA KOZMETICKÉ ZNAČKY KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU SLOVENSKÁ A ČESKÁ KOZMETIKA
Uložiť Uložené

Dvakrát meraj a raz rež? V kozmetike skôr platí: najskôr vzorka, potom produkt v plnej veľkosti. Poradíme ti, kde zohnať vzorky kozmetiky zadarmo (alebo veľmi lacno).

Menej konzumu, viac produktov, ktoré miluješ a pravidelne sa k nim vraciaš, lepšie investované peniaze a aj pravidelní zákazníci, na ktorých sa môžu obchody spoľahnúť. To môžu priniesť vzorky, ktoré pomerne štedro ponúkajú rôzne značky na svete. Najmä tie, ktoré dbajú na recyklované a recyklovateľné obaly alebo ti dajú vzorku do vlastnej nádoby, majú od nás plusový bod.

Spísali sme, kde všade na Slovensku zoženieš vzorky kozmetiky zadarmo. Niekde ti ich dajú aj bez toho, aby si niečo nakúpila, inde ti ich štedro nabalia k nákupu. Vďaka tomu môžeš svet krásy spoznávať viac, skúšať, čo ti sadne, alebo vytvoriť darčekovú krabičku pre kamošku na najbližšie narodeniny. 

A ak poškuľuješ po novej maske, kréme či mejkape a nevieš, či ti sadne, je to skvelý spôsob, ako to otestovať bez záväzkov. 

Viac článkov o kozmetike, ako si ju vybrať, ako na nej ušetriť a ktorá vôbec stojí za tvoju pozornosť, nájdeš tu. O kozmetike a beauty témach píšeme často aj kriticky, oslovujeme pri tom odborníkov a snažíme sa vyvracať najväčšie mýty a prinášať overené informácie. Ak sa ti naša práca páči, podporiť nás môžeš vstupom do klubu Refresher+.

Kiehl’s: 5 vzoriek k nákupu

Americká značka je na trhu už viac ako 170 rokov a má niekoľko kultových produktov. Stavia predovšetkým na kozmetiku s prírodnými výťažkami a ingredienciami a je to jedna z mála značiek, ktorá zbiera a recykluje vlastné obaly. Po spotrebovaní produktu môžeš obal vypláchnuť a odniesť do predajne. Za odmenu dostaneš pečiatku a po istom počte získaš mini verzie ich kultových produktov ako darček. Tomu sa hovorí motivácia k recyklovaniu.

Kiehl's kozmetika vzorky zadarmo
Zdroj: Facebook/Kiehl's

Okrem mini verzií však môžeš v Kiehl’s získať aj vzorky zadarmo.

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 134754 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako fungujú vzorky zdarma v Kiehl’s a kedy môžeš získať až dvojnásobný počet vzoriek k nákupu.
  • Ktoré slovenské e-shopy ti automaticky pribalia vzorku ako darček.
  • Ktoré e-shopy ti dajú aj možnosť vybrať si vzorky.
  • Kde ešte zohnať slovenské aj zahraničné vzorky zadarmo.
Domov
Zdieľať
Diskusia