Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Mean girls Hollywoodu: RiRi vraj rada strápňuje fanúšikov, Kendall vlastnú sestru. Takáto je pravda o „zlých dievčatách“

Mariah Carey aka Mean queen 

Za song All I Want For Christmas is You ju budeme Mariah Carey navždy uznávať, no za jej hviezdne maniere a obrovské ego má od nás (bezvýznamný) mínusový bod. Spevácka diva sa netají tým, že okrem seba uznáva už len, ehm, seba. 

Je verejne známe, že sa nemusí s Eminemom, Nicki Minaj ani Madonnou, no zrejme ti padne sánka pri informácii, že Jennifer Lopez ani nevie prísť na meno a už niekoľkokrát poprela, že vníma jej existenciu. Tento spor trvá už od začiatku milénia. 

Keď sa Mariah spýtali na názor na ostatných spevákov, povedala, že Beyoncé je „dobrá v písaní“ a pri mene Jennifer Lopez len odvetila: „Nepoznám ju.“ Tejto vety sa drží až dodnes. Keď sa spýtali samotnej J. Lo, čo si myslí o reakcii Mariah, odpovedala s úsmevom: „Áno, hovorí to. Je zábudlivá, myslím.“

Jennifer Lopez, Mariah Carey
Zdroj: Flickr

Mariah sa však postavila do cesty ďalšia superdiva menom Ariana Grande. Už odkedy Ari začala kariéru, bola s Carey porovnávaná pre jej hlasový rozsah, talent, výzor, ale aj vystupovanie a niektorí ju dokonca začínali nazývať aj „young Mariah“. Kým pre Arianu ide o kompliment, Mariah sa rozčuľovala„Ďalšia alebo nová Mariah Carey. Čo to, doriti, znamená? Ja som Mariah Carey, prečo potrebujete inú? Prečo potrebujete ďalšiu?“ 

Ariana Grande
Zdroj: Instagram/Ariana Grande

Celý spor sa však údajne ukončil v roku 2019, keď Ari napísala narodeninové priania pre Mariah do svojej instagramovej story: „Šťastné výročie, kráľovná všetkého. Milovala som ťa predtým, milujem ťa teraz, milujem ťa zajtra.“ Mariah odpísala: „Thank you, dahhhhhling!!” I’m so happy.“ – teda ďakujem zlatíčko, som taká šťastná. Odvtedy dúfame spolu so všetkými fans, že sa dočkáme hitu storočia. Či dôjde k stretnutiu s Jenny from the Block, je otázne.

RiRi vraj urazila fanúšičku, v skutočnosti len vrátila úder

Mnohé komentáre, ktoré Rihanna uštedrila fanúšikom, sa nestretli s pochopením, nie každému je totiž speváčkin humor po chuti. Prvá kauza, ktorá ju nachvíľu dostala na zoznam hollywoodskych mean girls (avšak neprávom), sa začala na Instagrame, keď fanúšička @ms_kasharna1 zanechala pod fotkou Rihanninej sesternice Noelli (na ktorej je spolu s RiRi) poriadne neúctivý komentár. „Prisahám, že všetci z Rihanninej rodiny vyzerajú ako retardovaní... Musia to byť drogy a alkohol,“ napísala

Rihannina fanúšička napísala neúctivý komentár na výzor RiRinej rodiny, speváčka sa s ňou popasovala po svojom.
Rihannina fanúšička napísala neúctivý komentár na výzor RiRinej rodiny, speváčka sa s ňou popasovala po svojom. Zdroj: Instagram/Rihanna


Rihanna okamžite zareagovala podľa vlastných pravidiel a s cieľom obrániť rodinu zdieľala koláž, kde fotku fanúšičky porovnáva s kozou. Svoju #RihannaNavy na Instagrame vyzvala, nech nájde tri rozdiely. Napriek tomu, že fotku neskôr Rihanna zmazala, sa niektorí fans neváhali vyjadriť, že jej správanie bolo detinské a celebrity, ako je ona, sa niekedy musia popasovať s oveľa tvrdšími komentármi. Ruku na srdce, len preto, že je RiRi slávna, by si emócie mala držať na uzde?

Speváčka si však s kolážami nedala pokoj a v druhom prípade už naozaj išla cez čiaru, rozplakala len 16-ročnú Alexis Carter. Verná fanúšička z Baltimoru chystajúca sa na školský ples si vysnívala outfit, ktorý pripomínal Rihannin zelený overal z Echo Awards v roku 2010. Keď jej rodinná známa ušila takmer identický look, šťastná Alexis sa s ním neváhala pochváliť na internete. 

Len chvíľu nato však nadšenie a šťastie vystriedal smútok a kyberšikana, ktorú zapríčinila samotná Rihanna. Na Twitteri totiž zverejnila túto fotografiu.

Rihanna rozplakala len 16-ročnú fanúšičku, keď sa vysmiala z jej šiat.
Rihanna rozplakala len 16-ročnú fanúšičku, keď sa vysmiala z jej šiat. Zdroj: Youtube/The Young Turks

Tínedžerka sa cítila zdevastovaná. „Nemá rada svojich fanúšikov tak, ako hovorí,“ vyjadrila sa na adresu Rihanny. Ale no, RiRi... nabudúce s tou módnou políciou jemnejšie. Na záver už len filozofická otázka: Sú celebritky mean alebo je len verejnosť príliš citlivá? Odpovedzte si sami.

Anketa:
Máš vo svojom okolí nejaké mean girls?
Na mean girls mám nulovú toleranciu, vyhýbam sa im.
Bohužiaľ áno, učím sa s nimi fungovať.
Volajte ma Regina George.
Na mean girls mám nulovú toleranciu, vyhýbam sa im.
50 %
Bohužiaľ áno, učím sa s nimi fungovať.
27 %
Volajte ma Regina George.
23 %
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia