Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2023, 20:11
Čas čítania 0:21
Veronika Dlesková

Bizár: Takto by podľa AI skončil Ježiš, keby vstal z mŕtvych v roku 2023. Namiesto na nebesia šup na titulku Vogue

Bizár: Takto by podľa AI skončil Ježiš, keby vstal z mŕtvych v roku 2023. Namiesto na nebesia šup na titulku Vogue
Zdroj: Midjourney/Alena Julie Novotná
ZAUJÍMAVOSTI UMELÁ INTELIGENCIA VEĽKONOČNÉ SVIATKY
Uložiť Uložené

Ako by to vyzeralo, keby Ježiš nevstal z mŕtvych pred tisíckami rokov, ale teraz? Na túto otázku hľadala odpoveď česká redakcia Refresheru. Pomohla im v tom umelá inteligencia Midjourney.

Ako by vzala dnešná spoločnosť Ježišovo zmŕtvychvstanie? Zrejme by si to nikto ani nevšimol, ale ak by pri vzkriesení bola prítomná crew, ktorá to stihne rýchlo zostrihať a hodiť na Youtube, mohlo by sa nájsť dosť ľudí, ktorí by túto udalosť komentovali na svojom Tiktoku. A tam sa môže virálnym stať doslova ktokoľvek. 

Od virálneho videa na Tiktoku je cesta k úspechu jednoduchá. Kristus by zrejme získal priazeň médií a množstvo ponúk na rozhovor. Takto by podľa umelej inteligencie vyzerali titulné stránky svetových magazínov, keby na nich figuroval Ježiš.

Ježiša fotoaparát miluje. Takto by pózoval vo Vogue.Ježiš, keby zavítal do magazínu Cosmopolitan.Ježiš, keby šiel po vzkriesení na rozhovor do Vanity Fair.Takto by mohol vyzerať Ježiš na obálke Times.
Zobraziť galériu
(13)
Domov
Zdieľať
Diskusia