Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
8 luxusných Airbnb s dokonalým dizajnom: Gigantický loft v Tulume, podzemná vila v Indii či zrkadlový dom

Rodina, ktorá stavbu vlastní, snívala o útočisku, ktoré budú obklopovať vinice a ovocné sady. Aj keď ide o vidiecky dom, stavba srší veľmi moderným, ale stále útulným nádychom. Noc stojí 609 eur. 

Celý dom je lemovaný drevom.airbnb,architektúra, interiérový dizajnairbnb,architektúra, interiérový dizajnairbnb,architektúra, interiérový dizajn
Zobraziť galériu
(7)

 

Bývaš v podzemí

Tento podzemný domček inšpirovaný Hobbitom sídli v Indii v meste Murbad. Obklopený je dychberúcou prírodou. Aj keď bývaš v podzemí, lokalita ti umožňuje výhľad na hory Machindragad a Gorakhgad. Vďaka hravému dizajnu interiéru, ktorý pripomína farebnú jaskyňu, sa budeš cítiť ako v rozprávke. Domček má dostatok denného svetla, ktoré prúdi cez strešné okná. 

Táto podzemná vila neďaleko Bombaja má aj rôzne vybavenie vrátane bazéna či stolových hier. Dokonalý výhľad môžeš obdivovať zo strešnej záhrady. Noc stojí 355 eur. 

Domček je navrhnutý do podzemia.airbnb,architektúra, interiérový dizajnairbnb,architektúra, interiérový dizajnairbnb,architektúra, interiérový dizajn
Zobraziť galériu
(7)

Raj na zemi

Dizajnový skvost nájdeš v slávnej mexickej destinácii Tulum v časti La Veleta. Magické miesto sa pýši vysokými stropmi a množstvom okien. Otvorený a vzdušný pocit z priestoru a prirodzené svetlo vytvárajú v lofte neuveriteľnú atmosféru. Zariadenie interiéru, obklopujúce palmy, stromy a oceánsky vzduch z tohto miesta robia raj na zemi. 

Dom Liana Tulum bol navrhnutý štúdiom Terreo. Užiť si budeš môcť strešný bazén, filtrovanú vodu a plne vybavenú kuchyňu. Za doplnkový príplatok dokonca aj súkromného šéfkuchára alebo masáže. Noc stojí 342 eur. 

Interiér domu, palmy, stromy a oceánsky vánok robia z miesta raj na zemi. airbnb,architektúra, interiérový dizajnairbnb,architektúra, interiérový dizajnairbnb,architektúra, interiérový dizajn
Zobraziť galériu
(7)

 

Kontajner s výhľadom na more

Dizajnové prvky kontajnera dokonale zapadajú do okolitého prostredia. Nenápadná a sofistikovaná stavba sa nachádza na Sicílii. Pýši sa výhľadom na pobrežie zálivu Castellammare. 

Dominantou je veľké okno, a tak sa ti priamo z postele naskytne výhľad na more aj hory. V štýlovom kontajneri si užiješ dostatok súkromia, no stále si neďaleko mesta Terrasini, ktoré ponúka množstvo barov, reštaurácií aj pamiatok. Interiér je jednoduchý, no ponúka všetko, čo k pobytu potrebuješ. Vonku sa nachádza dokonca terasa s vírivkou. Za noc zaplatíš 175 eur. 

Dizajnové prvky kontajnera dokonale ľadia s okolitým prostredím. airbnb,architektúra, interiérový dizajnairbnb,architektúra, interiérový dizajnairbnb,architektúra, interiérový dizajn
Zobraziť galériu
(7)

 

Oslava chladného minimalizmu

„Chatka“ je inšpirovaná jednoduchosťou minimalistického dizajnu. Nachádza sa neďaleko mesta Quebec v Kanade, ktoré je známe svojou krásnou prírodou. Ponúka panoramatické výhľady na čarovné západy slnka aj na Laurentian Park. 

Hlavnou dominantou chatky sú veľké okná, ktoré sa tiahnu od podlahy až po strop. Domček stojí v nadmorskej výške približne 580 m. Základná cena je 280 eur za noc.

Interiéru dominujú chladné farby. airbnb,architektúra, interiérový dizajnairbnb,architektúra, interiérový dizajnairbnb,architektúra, interiérový dizajn
Zobraziť galériu
(8)
Anketa:
Ktorá stavba ťa zaujala najviac?
Dom ako z čarovnej rozprávky
Architektonický skvost v strede lesa
Zrkadlový dom v Bolzane
Štýlový austrálsky interiér
Bývaš v podzemí
Raj na zemi
Kontajner s výhľadom na more
Oslava severského minimalizmu
Dom ako z čarovnej rozprávky
19 %
Architektonický skvost v strede lesa
5 %
Zrkadlový dom v Bolzane
14 %
Štýlový austrálsky interiér
0 %
Bývaš v podzemí
5 %
Raj na zemi
19 %
Kontajner s výhľadom na more
10 %
Oslava severského minimalizmu
29 %
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia