Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
21. marca 2023 o 11:00
Čas čítania 1:37
Richard Balog

FOTO: Slovenský luxus za niekoľko miliónov eur. Pozri si rodinný dom s bazénom aj tenisovým kurtom zo Stupavy

FOTO: Slovenský luxus za niekoľko miliónov eur. Pozri si rodinný dom s bazénom aj tenisovým kurtom zo Stupavy
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Nadštandardná vila s krytým bazénom, saunou a tenisovým kurtom stojí v obklopení veľkolepej záhrady v oblasti Stupavy.

V Bratislave sú desiatky lukratívnych nehnuteľností s miliónovými cenovkami, avšak len minimum z nich ponúka toľko priestoru ako rodinný dom v neďalekej Stupave, ktorý je medzi novinkami v širokom portfóliu realitnej kancelárie Svoboda & Williams

Konkrétne ide o vilu situovanú na severnom okraji Stupavy, ktorá stojí na rovinatom pozemku s výmerou 3 200 štvorcových metrov. Úžitková plocha interiéru vrátane terás má 640 štvorcových metrov.

Architekti novostavbu rozvrhli do troch úrovní – suterén, prízemie a prvé nadzemné podlažie. 

Odporúčané
FOTO: Elegantné mestské bývanie so súkromným ateliérom, ktoré nájdeš len pár krokov od Karlovho mosta. Stojí 700-tisíc eur        FOTO: Elegantné mestské bývanie so súkromným ateliérom, ktoré nájdeš len pár krokov od Karlovho mosta. Stojí 700-tisíc eur 18. marca 2023 o 11:00
Rodinný dom má sedem izieb a v záhrade nájdeš aj tenisový kurt.
Rodinný dom má sedem izieb a v záhrade nájdeš aj tenisový kurt. Zdroj: Svoboda & Williams

Vstupná úroveň prízemia sa otvára predsieňou so vstupnou halou, ktorá po pravej strane vedie do priestrannej spoločenskej zóny zloženej z otvorenej obývacej časti s kozubom, prvotriedne vybavenej kuchyne, jedálne a presklenej zimnej záhrady. Ľavá strana patrí pracovni s výhľadom, hosťovskej izbe s en-suite kúpeľňou a nechýba ani toaleta pre hostí.

Oproti hlavnému vchodu je schodisko, ktoré vedie do pivnice aj na poschodie. Vrchná úroveň domu je venovaná primárne odpočinku a v súčasnosti obsahuje štyri nadčasovo zariadené spálne – z toho jedna slúži ako priestranný walk-in šatník. Hlavná spálňa je vybavená en-suite kúpeľňou s vaňou a so sprchovým kútom, šatníkom a krytou terasou. Po schodoch je možné vyjsť na strechu domu, ktorá sa dá využiť ako štýlová rooftop terasa s panoramatickými výhľadmi na hrad Pajštún či okolitú prírodu.

V suteréne je vybudované technické zázemie a práčovňa, ale ponúka aj relaxačnú miestnosť s využitím ako oddychové/kreatívne štúdio alebo formou hracieho kútika pre menšie deti. Suterén domu zároveň ponúka množstvo úložného priestoru a skladovacieho priestoru.

Luxus za niekoľko miliónov eur

Prepojenie jednotlivých zón interiéru umožňuje plynulý prechod medzi rôznymi činnosťami, čím prináša pocit ľahkosti a pohodlia. Dominantné prvky dreva jednotlivé izby prirodzene zatepľujú a spolu s moderným vybavením prezentujú prototyp nadštandardného bývania. Vila je okrem precízneho interiérového osvetlenia zásobovaná dostatkom prirodzeného denného svetla vďaka veľkoformátovému preskleniu s elektrickými exteriérovými žalúziami. Súčasťou vybavenia je aj inteligentný systém domácnosti Niko Home Control.

Architektonicky vydarená budova má odvetranú fasádu z mramoru a materiálu ThermoWood, bezúdržbové oplechovanie a všetky terasy sú navrhnuté s použitím vysokoodolnej exotickej dreviny Bangkirai. Na rovinatom pozemku nájdeš samostatný objekt s krytým bazénom s protiprúdom, saunou, vírivkou a s kúpeľnou. Záhrada s anglickým trávnikom láka k posedeniu na terase so záhradnou kuchyňou. Športovo založených záujemcov nadchne profesionálny tenisový kurt. 

Cena za nehnuteľnosť je podľa slov copywriterky a marketingovej špecialistky spoločnosti Svoboda & Williams Nikoly Koštálovej „niekoľko miliónov eur“. 

Pozri si tento rodinný dom s bazénom aj tenisovým kurtom zo Stupavy v detailnej galérii nižšie. Viac informácií o tomto lukratívnom bývaní získaš v realitnej kancelárii

Rodinný dom má sedem izieb a v záhrade nájdeš aj tenisový kurt. StupavaStupavaStupava
Zobraziť galériu
(22)
Odporúčané
FOTO: Nič krajšie dnes neuvidíš, pozri si, ako architekti zariadili novostavbu v Prahe s plochou 220 štvorcových metrov FOTO: Nič krajšie dnes neuvidíš, pozri si, ako architekti zariadili novostavbu v Prahe s plochou 220 štvorcových metrov 13. marca 2023 o 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia