Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2023, 11:07
Čas čítania 1:00
Daniel Mikolášik

Fobia Kid žije ako upír, jeho posteľ je rakva. Raper sa pripomína gotickým klipom, v ktorom ohlásil nový album

HUDBA FOBIA KID HUDOBNÉ NOVINKY HUDOBNÉ VIDEOKLIPY RAP RAPOVÁ SCÉNA SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

V novinke implementoval svoje temné myšlienky a emócie, ktoré skombinoval s jeho jedinečným zmyslom pre humor a hlavne s úplne novým zvukom.

Fobia Kid nezaháľa ani v roku 2023 a svojim fanúšikom servíruje novinku s názvom Gothic Outfit. Na tracku mu sekunduje nováčik Samm734, ktorý v refréne predviedol melodické tóny perfektne ladiace s rýchlym tempom a kadenciou severského reprezentanta a hlavou vydavateľstva Dogma Family.

O gotický videoklip, v ktorom nechýba upírska tematika a temné kulisy ako kríže, kostolná veža so zvonom, čierne krídla či sviečky, sa postaral Bad Tape Filmz. Za masterom a mixom skladby stojí Dufus. Fobia na konci klipu zároveň avizuje, že na jar tohto roku vydá svoj piaty štúdiový album s názvom Éra Vampíra. Konkrétny dátum sa však zatiaľ nedozvedáme.

V skladbe implementoval svoje temné myšlienky a emócie, ktoré skombinoval s jeho jedinečným zmyslom pre humor a hlavne s úplne novým zvukom. Track však zatiaľ nájdeš len na Youtube. Fobia totiž avizoval na svojom Instagrame, že na streamovacie platformy ho pre technické problémy pridajú až dnes večer.

Fobia Kid mal počas pandémie menšiu hudobnú odmlku, no minulý rok sa fanúšikom opäť pripomenul skvelým albumom Strašidelný dom, ktorý sme dokonca zaradili aj medzi Top 5 najlepších slovenských rapových projektov prvej polovice roka 2022.

Odporúčané
REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta 26. apríla 2024, 11:00

Na albume vysvetľoval, že sa vinou súkromných problémov musel odmlčať. Nesnaží sa zbytočne vyhovárať, s fanúšikmi komunikuje priamo a autenticky, ako sme boli zvyknutí od čias prvých trackov aj pôsobenia v Comebackgangu.

Sila celého albumu spočíva v tom, že sa s Fobikom dokážu mnohí poslucháči veľmi rýchlo stotožniť. Takisto sa ukázalo, že jeho nemalá armáda fanúšikov je preňho ochotná kedykoľvek sa zmobilizovať, a hoci to nepreháňal s promom, vyslúžil si veľkú pozornosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia