Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2023, 17:32
Čas čítania 0:33
Florián Meričko

Rýchlo a zbesilo 10 má oficiálny trailer. Vin Diesel čelí drsnej pomste Jasona Momou v jednom z najdrahších filmov histórie

FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 10
Uložiť Uložené

Do kín sa už čoskoro vráti populárna séria Rýchlo a zbesilo.

Populárna séria Rýchlo a zbesilo prichádza s prvou ukážkou z pripravovaného desiateho dielu. V traileri prvýkrát vidíme nového záporáka, ktorým bude vo filme Fast X známy havajský herec Jason Momoa.

Fast X, ako bude film známy na medzinárodnom trhu, sa stane jedným z najdrahších filmov histórie. V novembri sa na verejnosť dostali informácie, že pre viaceré problémy sa rozpočet na natáčanie filmu nafúkol na minimálne 340 miliónov dolárov.

Odporúčané
Rýchlo a zbesilo 10 bude jeden z najdrahších filmov histórie. Už teraz stojí 340 miliónov dolárov, a to ešte nie je dokončený Rýchlo a zbesilo 10 bude jeden z najdrahších filmov histórie. Už teraz stojí 340 miliónov dolárov, a to ešte nie je dokončený 18. novembra 2022, 15:24

Momoa stvárni postavu Danteho, syna drogového baróna Hernana Reyesa. S tým sa hlavní predstavitelia série Rýchlo a zbesilo stretli už v piatom filme z roku 2011, no nevedeli, že po ňom zanechali pomstychtivého potomka.

Dante na scénu prichádza dvanásť rokov po udalostiach Rýchlo a zbesilo 5. Jeho hlavným cieľom bude pomstiť svojho otca a potrestať Dominica Toretta, ktorého už klasicky stvárni Vin Diesel. Na premiéru sa môžeme tešiť už v polovici mája. 

Domov
Zdieľať
Diskusia