Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
9. februára 2023 o 15:50
Čas čítania 0:42
Matej Ohrablo Čoje

Šajmo: Doma sa u nás varilo málo, chodil som von, prvý som hovoril kamarátom, čo je kde nové

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Podcast Podgast vstupuje do svojej štvrtej sezóny uvoľneným úvodným dielom, v ktorom si Čoje pokecal s foodvloggerom Refresheru Šajmom.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Či má Šajmo beef s iným známym slovenským foodvloggerom.
  • Prečo je Bratislava také dôležité mesto v oblasti burgerov a ramenov.
  • Čo, naopak, zatiaľ ešte chýba pizza biznisu v Bratislave.

Šajmo je neoddeliteľnou tvárou Refresheru už od jeho začiatkov. Je známy tým, že mu môžete dať moderovať čokoľvek a on to zvládne, ako keby to robil odmalička. Najnovšie sa tak stal moderátorom videí o jedle a podnikoch, čo s Čojem dôkladne popreberali popri kope ďalších tém.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia