Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
8. júla 2024 o 15:00
Čas čítania 0:46
Matej Ohrablo Čoje

Regina Godorová: Ustrica je sopeľ v mušli, napriek svojej práci som ju zatiaľ do úst nedala

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODCASTY PODGAST VÍNO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

V Podgaste už rozprávali someliéri, vinári, majitelia wine barov… a teraz prišiel čas porozprávať sa o víne rečou obyčajných ľudí.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako sa naučíš nájsť „svoje vína“ a objednávať si ich.
  • Prečo si hovorí „vínový bastard“.
  • Prečo sa k fine diningu páruje najčastejšie víno a nie iný alkohol.
  • Prečo sa zo Slovenska v zahraničí preslávili viac remeselní než tradiční vinári.

Regina Godorová o sebe hovorí, že je „vínový bastard“. Každý, kto ju zažije pri práci vo wine bare MAD v bratislavskom Twin City, si myslí, že je someliérka. Ona je v skutočnosti account manažérkou a má na starosti distribúciu vín, no nielen o vínach, ale aj jedle spojenom s vínami dokáže rozprávať superzaujímavo.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia