Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. februára 2023, 14:30
Čas čítania 4:34
Martin Adam Pavlík

Týchto 10 slovenských hereckých talentov by si mal poznať. Sú ambiciózni, odvážni a neboja sa náročných úloh

Týchto 10 slovenských hereckých talentov by si mal poznať. Sú ambiciózni, odvážni a neboja sa náročných úloh
Zdroj: TV JOJ/Instagram/@natalagermani/Instagram/@jana_kvantikova_official/Continental film
FILMY A SERIÁLY HERCI HEREČKY SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Že na Slovensku nemáme dobrých hercov a herečky? Tak to si omyle.

Majú potenciál byť raz rovnako populárni, uznávaní a oceňovaní ako ich starší kolegovia. I keď ešte nedostali toľko príležitostí vo filmoch či v seriáloch, napriek tomu stihli ukázať, že majú talent, odvahu a ambície patriť medzi tých najlepších. 

Neboja sa náročných, často psychicky vyčerpávajúcich úloh, vedia sa prispôsobiť a stať sa chameleónmi. Toto sú slovenskí herci a herečky, ktorých/ktoré by si mal určite poznať. Niektoré tváre ti určite budú známe vďaka obľúbeným seriálom, iné možno uvidíš po prvý raz. 

Ak sa ti páčia naše filmové novinky, tipy, recenzie, profily hercov a režisérov, rebríčky či iné články venované filmom a seriálom, neváhaj nás podporiť a pridaj sa do klubu Refresher+. Aj vďaka tomu ti budeme môcť priniesť viac kvalitného filmového obsahu.

Peter Ondrejička

V strhujúcej dráme Správa predviedol svoj životný výkon. Stvárnil zúboženého a vyhladovaného Žida Valéra, ktorý sa rozhodne spolu s kamarátom utiecť z koncentračného tábora. Mrazivú a nesmierne autentickú snímku inšpirovanú skutočným príbehom režíroval Peter Bebjak.

Práve jemu vďačí Ondrejička za príležitosť. Využil ju však absolútne dokonale. Ako 28-ročný herec povedal pre RTVS, kvôli role schudol až desať kíl a nakrúcanie v ňom zanechalo nezmazateľnú stopu. Solídny výkon neskôr predviedol v mysterióznom trileri Svetlonoc v réžii Terezy Nvotovej.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Ondrejička (@polepetkoo)

Jana Kvantiková

Svojím šarmom a civilným herectvom založenom prevažne na mimike napríklad v seriáli Slovania očarila nejedného diváka. Pamätať si ju môžeš ako ženu robustného tyrana Radúza. Zahral si ho Tomáš Maštalír a práve s ním herečka v seriáli absolvovala viacero sexuálnych scén.

Odporúčané
REPORTÁŽ: Boli sme v Holíči, kde nakrúcajú hollywoodsky film. Okolo zámku je ostnatý plot, videli sme prípravu scény aj hercov REPORTÁŽ: Boli sme v Holíči, kde nakrúcajú hollywoodsky film. Okolo zámku je ostnatý plot, videli sme prípravu scény aj hercov 1. mája 2024, 15:00

Dvadsaťosemročná rodáčka zo Žiliny má s herectvom pred kamerami bohaté skúsenosti už dlhých desať rokov a vypracovala sa od krátkych študentských filmov cez menej úspešné seriály až k celovečerným snímkam ako Špunti na vode či Piargy. Skvelý výkon predviedla opäť v televíznej inscenácii Jozef Mak.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Kvantikova Official (@jana_kvantikova_official)

Natalia Germani

Momentálne ju nájdeš v seriáli Iveta, ktorý postavil Slovákov na barikády, vidieť si ju ďalej mohol napríklad v rozprávke Princezná zakliata v čase alebo v komédii Večne tvoja neverná. Bezpochyby najsugestívnejšie výkony však predviedla v Amnestiách Jonáša Karáska a v už spomínanej snímke Svetlonoc.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 130540 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia