Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. januára 2023, 9:00
Čas čítania 2:28
Richard Balog

Dara Rolins, Lula Almaksus či Karolína Chomisteková predviedli na zjazdovkách outfity za tisíce eur. Ktorá vyzerala najlepšie?

Dara Rolins, Lula Almaksus či Karolína Chomisteková predviedli na zjazdovkách outfity za tisíce eur. Ktorá vyzerala najlepšie?
Zdroj: Instagram/@natalia.envy, @dararolins_vermi, @llnzz
MÓDA OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Sleduj trendy módne kombinácie zo zasnežených zjazdoviek, v ktorých nájdeš inšpiráciu pre svoj najbližší horský pobyt.

Známe Slovenky vyrazili na svahy vo veľkom štýle, keď predviedli outfity z dielní etablovaných módnych domov aj dodávateľov luxusného športového vybavenia. V obľúbených lyžiarskych strediskách v domácom prostredí a v alpských krajinách si užili nielen čerstvý biely prašan a ostré horské slnko, ale aj après-ski podniky.

Sleduj trendy módne kombinácie zo zasnežených zjazdoviek v podaní Dary Rolins, Luly Almaksus alebo Karolíny Chomistekovej, v ktorých nájdeš inšpiráciu pre svoj najbližší horský pobyt. Osobnosti šoubiznisu na svojich zimných outfitoch rozhodne nešetria a dôkazom sú lyžiarske súpravy Jimmy Choo, Perfect Moment či Moncler aj kombinézy od značky Goldbergh.

Odporúčané
Toto sú TOP outfity Češiek a Sloveniek: kožená bunda v cene jazdeného auta, neónová róba z reťazca aj priehľadné nohavice Toto sú TOP outfity Češiek a Sloveniek: kožená bunda v cene jazdeného auta, neónová róba z reťazca aj priehľadné nohavice 4. januára 2023, 14:30
Dara Rolins
Zdroj: Instagram/@dararolins_vermi

Dara Rolins spoločne s partnerom Pavlom Nedvědom oslávila príchod nového roka v lyžiarskom stredisku Mottolino Fun Mountain v Taliansku. Oblečenú mala krátku bundu s páperovou výplňou a s plyšovým povrchom v svetlom farebnom vyhotovení z dielní ateliéru Moncler Grenoble za skoro 1 900 eur, zatiaľ čo ako spodnú vrstvu využila voľné nohavice od rovnakej značky za cenu 550 eur. Čiapka Napapijri je v obchodoch dostupná za približne 50 eur. V jednoduchosti je krása a Dara Rolins si je toho dobre vedomá. 

Lula Almaksus
Zdroj: Instagram/@llnzz

Na luxus stavila aj influencerka Lula Almaksus, keď v lyžiarskom stredisku Jasná predviedla krásnu páperovú bundu a rukavice s monogramom „JC“ módneho domu Jimmy Choo vo fialovo-modro-bielom farebnom vyhotovení. Cena tohto neprehliadnuteľného kúsku je 1 650 eur a palčiaky sú k dispozícii za 325 eur. Od značky Jimmy Choo je aj vlnený rolák, ktorý stojí 550 eur.

Jeden z najlepších outfitov, ktorý sme tento rok videli na zasnežených zjazdovkách, a to nielen u nás. Presne takto to má vyzerať.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Karolína Chomisteková je nekorunovanou kráľovnou slovenských svahov a s rokom 2022 sa rozlúčila v úzkej červenej kombinéze s čiernymi prúžkami pozdĺž nohavíc od značky Goldbergh za približne 750 eur. Ak ťa zaujali obrovské lyžiarske okuliare so zrkadlovými sklami, ide o kúsok od značky YNIQ, ktorú založila Lindsey Vonn. Jednotlivé modely sú v predaji od 220 eur, pričom cena najdrahších vyhotovení je okolo 600 eur. 

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Zaujala nás aj vo výraznom ružovom vyhotovení kombinézy s umelou kožušinou s logom Goldbergh. Cena tohto kúsku je 800 eur a v predaji je napríklad v online obchode Mytheresa.

Natália Selveková
Zdroj: Instagram/@natalia.envy

Za snehom a aktívnym oddychom vyrazila do lyžiarskeho strediska Jasná aj Natália Selveková. Zakladateľka kliniky ENVY a značky kozmetických produktov ENVY Therapy® a  SIMPL Therapy bola na svahu aj v après-ski bare neprehliadnuteľná vďaka produktom z dielní Perfect Moment. Či už hovoríme o svetlomodrej kombinéze, taške okolo pása, vlnenom roláku s ikonickými hviezdami, alebo o trendy kukle, všetko dokonale ladilo. 

Michaela Kocianová
Zdroj: Instagram/@michaelakocianova

Michaela Kocianová uprednostnila menej výrazný outfit, ale vyzerala skvelo. Modelka si užívala lyžovačku v bielej kombinéze s kontrastným červeným opaskom, ako inak, od značky Goldbergh. Cena je okolo 500 eur, ale aktuálne je všade vypredaná. 

Janka Slančíková
Zdroj: Instagram/@jankasla

Naopak, Janka Slačková predviedla výrazný outfit vo fialovo-ružovo-modrých farebných tónoch a išlo o skvelú voľbu. Úzku kombinézu s opaskom Goldbergh kúpiš v obchode Mytheresa, pričom cena je 900 eur. Čierne kožené rukavice od rovnakého výrobcu sú nadčasovou klasikou, ktorú využiješ niekoľko sezón, a preto považujeme ich cenu 149 eur v obchode NET-A-PORTER za primeranú. Atraktívny komplet ako z magazínu. 

Barbora Franeková
Zdroj: Instagram/@barborafranekova

Zaujímavý outfit predviedla v horách aj šéfredaktorka magazínu TopFashion Barbora Franeková, keď skombinovala luxusné modely zahalené do minimalistickej farebnej schémy. Ako vrchný diel zvolila páperovú bundu s lesklou povrchovou úpravou od značky Perfect Moment, zateplené nohavice Bogner v o niečo tmavšom odtieni a obľúbené snehule Moon Boot®, ktoré sú povinnou zimnou výbavou v posledných sezónach. Slnečné okuliare sú od značky CELINE a nájdeš ich napríklad v ponuke online obchodu Eyerim.

Lucia Mokráňová
Zdroj: Instagram/@luciamokranova

Záver výberu najlepších outfitov zo zasnežených zjazdoviek si pre seba získala Lucia Mokráňová v kombinéze s čierno-bielym vzorom a s opaskom od značky Goldbergh. Od holandského výrobcu sú aj kožené rukavice s umelou kožušinou. Cena celého outfitu je v tomto prípade 1 200 eur. Kombinézu nájdeš v obchode Farfetch.

Odporúčané
Plyšová bageta Fendi či taška Prada v tvare ploskačky a odvážna Jenna Ortega. Toto sú najzaujímavejšie momenty z týždňov módy Plyšová bageta Fendi či taška Prada v tvare ploskačky a odvážna Jenna Ortega. Toto sú najzaujímavejšie momenty z týždňov módy 23. januára 2023, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia