Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2023, 16:06
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

The Last of Us je najúspešnejší nový seriál od HBO od roku 2010. Premiéru videlo takmer 5 miliónov ľudí

The Last of Us je najúspešnejší nový seriál od HBO od roku 2010. Premiéru videlo takmer 5 miliónov ľudí
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Viac divákov malo počas premiéry len House of the Dragon, je to však spin-off seriálu Game of Thrones.

Server Deadline informuje, že postapokalyptický seriál The Last of Us videlo v nedeľu večer na kanáli HBO a na streamovacej službe HBO Max viac ako 4,7 milióna divákov. To číslo odvtedy ešte narástlo, no už premiéra spôsobila malý rekord. The Last of Us je najúspešnejším novým seriálom od HBO od roku 2010, keď sa veľkej obľube tešil seriál Boardwalk Empire. 

The Last of Us
Zdroj: Naughty Dog
Odporúčané
Hubovitá infekcia Cordyceps z The Last of Us je skutočná. Ľudia by sa mohli nakaziť aj v súčasnosti Hubovitá infekcia Cordyceps z The Last of Us je skutočná. Ľudia by sa mohli nakaziť aj v súčasnosti 17. januára 2023, 15:00

Odvtedy mal viac divákov počas premiérovej epizódy len seriál House of the Dragon, keď jeho prvú časť v auguste 2022 videlo 9,99 milióna divákov. Nejde však tak úplne o nový seriál, keďže je to spin-off Game of Thrones, azda najväčšieho seriálu v histórii. 

Zástupcovia HBO podľa Deadline tvrdia, že nedeľné čísla sledovanosti predstavujú niečo medzi 20 – 40 % celkovej sledovanosti. Je možné, že prvú epizódu si celkovo pozrie od 15 do 20 miliónov divákov. The Last of Us má za sebou veľmi pozitívne recenzie a nadšené reakcie ako kritikov, tak bežných divákov. Všetko potrebné o seriáli, ktorý v HBO nakrútili podľa herného fenoménu, sa dozvieš tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia