Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2022, 9:38
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Jenna Ortega verzus Ghostface. Prvá ukážka z hororu Vreskot 6 ukazuje zabijaka v preplnenom metre v New Yorku

Jenna Ortega verzus Ghostface. Prvá ukážka z hororu Vreskot 6 ukazuje zabijaka v preplnenom metre v New Yorku
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY VRESKOT 6
Uložiť Uložené

Sleduj prvú ukážku na horor Vreskot 6, ktorý v kinách uvidíme 10. marca 2023.

Vreskot 5 (Scream V) bol veľmi úspešný hororový film a podarený návrat legendárnej série. Zabijak Ghostface sa vrátil, a ako môžeš vidieť v novom traileri, dlho pochovaný neostal. Našiel sa nejaký ďalší šialenec, ktorý prevzal jeho identitu a tentoraz bude tyranizovať obyvateľov New Yorku. Jednu zo svojich vrážd dokonca spácha v preplnenom vlaku, v ktorom sa nachádzajú aj postavy z predošlej snímky. 

Odporúčané
10 najlepších seriálových epizód roka 2022, ktoré sme sledovali so zatajeným dychom 10 najlepších seriálových epizód roka 2022, ktoré sme sledovali so zatajeným dychom 14. decembra 2022, 16:30

Vráti sa Courtney Cox ako Gale Weathers či Kirby Reed z Vreskotu 4 v podaní Hayden Panettiere. Dôležitú rolu bude mať opäť Jenna Ortega (Wednesday) ako Tara Carpenter, jedna z preživších poslednej časti. Neve Campbell sa nevráti v role Sidney Prescott. Štúdio Paramount Pictures jej podľa jej vlastných slov nebolo ochotné zaplatiť toľko, koľko si želala.

Šestku režírovali Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, autori päťky. Scenár znova napísali James Vanderbilt a Guy Busick, scenáristi predošlej časti. Vreskot 6 uvidíme v kinách 10. marca 2023 a tvorcovia sľubujú, že to bude najkrvavejší a najbrutálnejší diel z celej série. 

Domov
Zdieľať
Diskusia